Tvåa högst upp i huset med exklusivt kök från Ballingslöv och inglasad balkong med västerläge

Dela denna bostad på Facebook

Ta hissen till våning 8 av 8 på Molnvädersgatan 20 och ni möts av en smakfullt renoverad tvåa med bland annat en generös, möblerbar samt inglasad balkong i västerläge, där härliga sommarkvällar kan spenderas med dagens sista soltrålar samt en vidsträckt utsikt. Här finns också ett exklusivt och påkostat kök från Ballingslöv med flera finesser som underlättar kökets bestyr, helkaklat badrum med golvvärme, enstavsparkett i samtliga rum med mera!
Bo med närhet till skolor, matbutiker, härliga promenadstråk samt goda kommunikationer in till centrala Göteborg.

Varmt välkommen att boka dig på visning!

Molnvädersgatan 20  Biskopsgården, Göteborg

Utgångspris

1 595 000 kr

Boarea

52 kvm

Avgift

3 040 kr/mån

Antal rum

2 rum och kök, varav 1 sovrum

Våning

8 av 8

Hissen tar dig högst upp i huset till denna bostad på våning 8 av 8.

Via den kraftiga ytterdörren tar ni er in i HALLEN som är rymlig samt har bra förvaringsmöjligheter genom en stor garderob och avhängningsmöjligheter. På golvet ligger det en snygg enstavs-ekparkett vilket är genomgående för hela lägenheten förutom badrummet och väggarna är målade i en ljus färg.

Direkt till höger om hallen når ni bostadens VARDAGSRUM vilket är rymligt nog för en större soffgrupp, soffbord, tv-bänk samt en skrivbordshörna alternativt matplats om så önskas. Ett härligt ljus ges genom stora fönsterpartier samt förstärks av de ljust målade väggarna, förutom på en mörk fond. Härifrån når ni även bostadens generösa balkong som även är inglasad (2017)

BALKONGEN är som tidigare nämnts inglasad och stor nog för att möbleras. Här har ni en vidsträckt utsikt och då den ligger i västerläge även sol in på kvällen.

Tillbaka ut i hallen så finner ni hemmets SOVRUM som rymmer gott och väl en dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Väggarna är målade i sobra färger och har även en fondvägg med ett blommigt mönster. Längs ena sidan finns gott om förvaring via garderober.

Vidare i lägenheten så når ni KÖKET, hemmets hjärta. Detta är ett påkostat och exklusivt kök från Ballingslöv. Omsorgsfullt utvalda materialval med många fina finesser och platsbyggda detaljer som gör detta kök till något alldeles extra. Underskåpen har en stilren mörkgrå nyans medan överskåpet är vita vilket ger ett smakfullt helhetsintryck. Arbetsbänk i massiv ek med infälld diskho med utdragbart munstycke och ovanför sitter ett vitt kakel med röd mosaik som detaljdekor, vid spishällen är det svart kakel. Fina detaljer såsom eklist där man kan ha favoritsakerna och infällda spotlights vid överskåpen. Den maskinella utrustningen är påkostad och noga utvald såsom den extra breda induktionshällen (Siemens, 2014) med många funktioner, varmluftsugn (Siemens, 2014) med pyrolytisk självrengöring, snygg fläkt (Fjäråskupan, 2014) i vitt som skapar mer ytor, integrerad diskmaskin (Siemens, 2014), kombinerad kyl och frys (Husqvarna, 2014) samt inbyggd mikrovågsugn (Siemens, 2014). Ett kök som har det där lilla extra! Utrymme finns självklart för matplats till fyra personer vid fönsterpartiet som vetter ut mot gården och omgivningen.

Sist men absolut inte minst så erbjuds ni ett helkaklat BADRUM med duschhörna, toppmatad tvättmaskin, handfat med kommod, spegelskåp, WC och handdukstork.

Ola Olsson Possfelt
Ola Olsson Possfelt
0709744950
ola.olsson-possfelt@agenturfast.se
Lisa Johansson
0766-776844
lisa.johansson@agenturfast.se

Nästa visning

Söndag 17 februari
kl 14:00
Varmt välkommen att boka dig på visning!
Boka visning
Renoveringar:
Stambyte genomfördes 1998-1999 då även badrummen renoverades. Under 2008 byttes en del tvättmaskiner ut och trädgården iordningställdes. Fastigheterna besiktigades under 2008 och befanns i gott skick. Hissrenovering har genomförts 2015. Föreningen följer en underhållsplan. Inga renoveringar är inplanerade i nuläget

TV- och internetanslutning

TV:
Det finns möjlighet till bredband/TV från ComHem samt via separat fiber från t.ex Telia.
Internet:
Det finns möjlighet till bredband/TV från ComHem samt via separat fiber från t.ex Telia.

Tomt/uteplats

Uteplats:

Balkong, inglasad, läge väster.

Bilplats/Övriga byggnader

Bilplats:
154 parkeringsplatser. Går att hyra för 300 kr/månovan däck och 450 kr/mån under däck. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
Övriga byggnader:
Det finns källarförråd, matkällare och tvättstuga.

Ekonomi

Försäkring
110 kr
Hushållsel
446 kr
Sammanlagd driftkostnad
556 kr

Ekonomi, månadsavgift

  • Lägenhetsnummer 54 i HSB Brf Stjärnbilden i Göteborg, Göteborg.
  • Pris 1 595 000 kr utgångspris.
  • Månadsavgift 3 040 kr/mån. I avgiften ingår kabeltv, värme, vatten
  • Andel i föreningen är 0.45253%.
  • Andel av årsavgift är 0.45253%.
  • Bostadsrätten är pantsatt
  • Pantsättningsavgift 465 kr

Energideklaration

Energiprestanda
125 kWh/kvm år
Energiprestanda 125 kWh/m² år.
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 54
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Fast.beteckning:
Biskopsgården 55:8, 55:16-17
Våningsplan:
Våningsplan 8 av 8. Hiss finns.
Adress:
Molnvädersgatan 20
Område:
Biskopsgården
Boarea:
52 kvm . Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Uteplats:

Balkong, inglasad, läge väster.

Byggår:
1959
Pris:
1 595 000 kr utgångspris
Månadavgift:
3 040 kr/mån. I avgiften ingår kabeltv, värme, vatten.

Anmälan till visning

Anmälan krävs. Välkommen att boka!

Föreningen

Om föreningen

HSB Brf Stjärnbilden i Göteborg är en bostadsrättsförening som bildades år 1958. Föreningens fastigheter består av två stycken huskroppar på tomtmark (tomträtt) med beteckning Biskopsgården 55:8, 55:16 och 55:17 på adresserna Molnvädersgatan 20-26 samt 28-32. Total lägenhetsyta är 11 804 kvm uppdelad på 192 lägenheter. Föreningen äger en lägenhet som används som expedition.

Den ekonomiska förvaltningen administreras av HSB. Föreningen höjde avgifterna den 1 juli 2015 för att kunna finansiera det då kommande fönster- och balkongdörrsbytet. Ingen avgiftshöjning planerad i dagsläget. Kontakt med föreningen 2017-03-27.

Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar. Stambyte genomfördes 1998-1999 då även badrummen renoverades. Under 2008 byttes en del tvättmaskiner ut och trädgården iordningställdes. Fastigheterna besiktigades under 2008 och befanns i gott skick. Hissrenovering har genomförts 2015. Föreningen följer en underhållsplan. Inga renoveringar är inplanerade i nuläget

Området

Biskopsgården

Biskopsgården är en förort till Göteborg med både närhet till grönområden och Göteborg city. Området är beläget i höglänt terräng, då många av de bebyggda bostäderna har vidsträckt utsikt över Göteborgs innerstad. I området finns flera dagis och skolor, samt serviceanläggningar. Närhet till det populära naturområdet Svartemossen med fina promenadstråk.

Från Biskopsgården går det bra kommunikationer till flera delar av Göteborg och det tar endast 15 minuter in till city.

Välkommen till Molnvädersgatan 20 på våning 8 av 8
HitCounter