En välslipad pärla högst upp i huset med balkong med sydvästläge!

Dela denna bostad på Facebook

Välkommen till Gröna Annas gata 15! Här erbjuds en smart planerad lägenhet högst upp i huset. Ett otroligt attraktivt läge i ett populärt och expansivt område. Vardagsrum och kök i öppen planlösning, sovalkov, helkaklat badrum med tvättmaskin & torktumlare samt stor balkong med sydvästläge och fritt läge med vy mot Ramberget, kvillebäcken och Gothia Towers. Modernt och smakfullt inrett med stilsäkra materialval. Här bor du otroligt centralt med endast 5 minuter med buss eller spårvagn in till centrala Göteborg. Både natur och shopping finns på bekvämt avstånd. Härifrån tar du dig även snabbt och lätt till Lindholmen och Eriksberg. Hör av dig för mer information.

Välkommen att trivas!

Gröna Annas gata 15  Centrala Hisingen - Porslinsfabriken, Göteborg

Utgångspris

2 195 000 kr

Boarea

35 kvm

Avgift

2 273 kr/mån

Antal rum

1 rum och kök

Våning

6 av 6

Hissen tar dig högst upp till våning 6. Här välkomnas du av en välplanerad HALL med en stor skjutdörrsgarderob med smart elfa-inredning som gör det enkelt allt hålla ordning på saker och ting. Vita målade väggar och ekparkett är genomgående i hela bostaden (ej badrum).

Vidare in nås vardagsrum och kök i öppen planlösning. Direkt möts man av de stora fönsterpartierna längs med hela långsidan vilket ger ett härligt ljus. Plats finns för soffgrupp, tv-möbel och matplats vid fönstret. Mellan vardagsrumsdelen och sovalkoven står en dubbelgarderob på hjul som skiljer av de båda rummen. Sovalkoven har plats för större säng och nattduksbord.

Från vardagsrumsdelen nås bostadens höjdpunk, BALKONGEN. Högt belägen med vy över omgivningen och kvillebäcken. Sydvästläge ger sol större delen av dagen vilket gör denna balkong till en härlig plats att njuta av fina dagar på. Trätrall ger en ombonad känsla och plats finns för den som vill ha balkongmöbler och växter. Härifrån ser man Ramberget, Gothia Towers och Masthuggskyrkan.

KÖKET ligger i anslutning till matplatsen och vardagsrummet. Ligger lite avskilt men ändå öppet så du kan vara social med nära och kära. Smakfullt inrett med vita luckor, laminatbänk i träimitation och rostfri diskho samt vitt liggande kakel ovanför. Den maskinella utrustningen består av spis (Siemens), fläkt (Franke), inbyggd mikrovågsugn (Siemens), diskmaskin (Siemens) samt kombinerad kyl och frys (Siemens).

Det helkaklade BADRUMMET nås från hallen. Stilrent inrett med vitt kakel på väggarna och grått klinkergolv. Utrustat med duschavdelning med infällbara glasdörrar, wc, handfatskommod, badrumsskåp med spegeldörrar och belysning samt skön golvvärme. I detta badrum finns även ett praktiskt vädringsfönster och tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare (Siemens).

En välslipad pärla med ett fantastiskt läge!

____________________________________________

2015 - målade alla väggar och tak (ej badrum)

Lisa Johansson
Lisa Johansson
0766-776844
lisa.johansson@agenturfast.se
Jeanette Schöldsten
0707-728678
jeanette.scholdsten@agenturfast.se

TV- och internetanslutning

TV:
Föreningen har Telia som leverantör av bredband, TV och telefoni. Abonnemangsavgiften för stora paketet ingår i månadsavgiften.

Tomt/uteplats

Uteplats:

Balkong, läge sydväst.

Bilplats/Övriga byggnader

Bilplats:
21 garageplatser. Går att hyra för 1 000 kr/mån. 19 parkeringsplatser. Går att hyra för 600 kr/mån. Det finns även 36 parkeringsplatser att hyra på grannfastigheten för 500 kr/mån. Till samtliga är det separat kö.
Övriga byggnader:
Det finns cykelförråd, barnvagnsförråd och källarförråd. Lägenhetsförråden hyrs mot betalning (100kr/kvm/månad, finns i utförandet 1-2,5kvm eller 1,8 kvm stort förråd för 180 kr/mån).

Ekonomi

Försäkring
165 kr
Hushållsel
185 kr
Sammanlagd driftkostnad
350 kr
Driftkostnad kommentar
Som bostadsrättsinnehavare så betalas hushållsström och försäkring separat. Dessa kan komma att variera beroende på den boendes levnadsvanor och förbrukning.

Ekonomi, månadsavgift

  • Lägenhetsnummer 5B-602 i Brf Stengodset, Göteborg.
  • Pris 2 195 000 kr Utgångspris.
  • Månadsavgift 2 273 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten. Telia Triple Play (föreningen har Telia som leverantör av bredband, TV och telefoni)
  • Andel i föreningen är 0.4663%.
  • Andel av årsavgift är 0.47%.
  • Bostadsrätten är pantsatt
  • Pantsättningsavgift 465 kr

Energideklaration

Energiprestanda
93 kWh/kvm år
Energiklass D, energiprestanda 93 kWh/m² år.
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 5B-602
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Fast.beteckning:
Tingstadsvassen 34:1
Våningsplan:
Våningsplan 6 av 6. Hiss finns.
Adress:
Gröna Annas gata 15
Område:
Centrala Hisingen - Porslinsfabriken
Boarea:
35 kvm . Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum
1 rum och kök
Uteplats:

Balkong, läge sydväst.

Byggår:
2010
Pris:
2 195 000 kr Utgångspris
Månadavgift:
2 273 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, Telia Triple Play (föreningen har Telia som leverantör av bredband, TV och telefoni).

Föreningen

Om föreningen

Brf Stengodset äger fastigheten Tingstadsvassen 34:1. I byggnaderna som uppförts finns 133 lägenheter som upplåts med bostadsrätt med adresserna Gröna Annas gata 3-17. Det finns lägenheter i storlekar från 1 rok på 30 kvm upp till 4 rok på 107 kvm. Husen är fyra till tio våningar höga. Den sammanlagda lägenhetsytan är 8902 kvm.

Föreningen har del i Brämaregården GA18 samt Tingstadsvassen GA10 & GA11.

Inga avgiftshöjningar är planerade (2018-10-01). Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Primär Fastighetsförvaltning AB och den tekniska förvaltningen sköts av Bo & Son. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar.

Genomförda renoveringar och underhållsarbeten;
2016 - Rengöring och målning av entréer och hissar samt montering av brytskydd på samtliga entrédörrar. Brevlådor flyttades in på Gröna Annas gata 13 & 15.
2015 - Målning av trapphus
2014 - OVK utfördes och nödvändiga åtgärder vidtogs. Upprustning av innergården.

Kommande renoveringar och underhållsarbeten;
2018 - Läck-sökning av tak enligt underhållsplan
2019 - Ventilationsrengöring
2020 - OVK

För mer information om föreningen, se hemsidan www.hemsidan.com/stengodset samt årsredovisningen.

Området

Centrala Hisingen - Porslinsfabriken

Porslinsfabriken är en centralt belägen stadsdel, till innerstan tar man sig lätt med spårvagn, buss eller cykel på bara några minuter. Hjalmar Brantingsplatsen är granne med Porslinsfabriken och knutpunkt för ett 35-tal busslinjer och fyra spårvagnslinjer, 5, 6 10 och 13. Du tar dig snabbt och lätt med buss och spårvagn till Göteborg City, Centralstationen och Lindholmen/ Norra Älvstranden.

Trots att det ligger så centralt så finns naturen runt hörnet. Flunsåsparken, Ramberget och Keillers Park är perfekt för trevliga promenader i det fria. Området är ett av de mest expansiva i Göteborg med flertalet nybyggnadsprojekt, en egen saluhall och många nya restauranger och fik.

Läget är perfekt för barnfamiljer. Stadsdelen Lundby, där Porslinsfabriken ligger, erbjuder 19 kommunala förskolor och fyra grundskolor. Dessutom finns gymnasieskola på Lindholmen. Kvilletorget som ligger ca 200 m från bostaden är ett av Hisingens äldsta torg och har ett 40-tal butiker med bl.a. matbutiken Willys. Backaplan med sina ca 100 butiker ligger på bekvämt gångavstånd.

Välkommen till Gröna Annas gata 15, högst upp i huset
Välplanerad etta med fantastiskt läge
Generösa fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp
Yteffektivt kök med gott om förvaringsutrymmen, för enkelhetens skull finns diskmaskin
Tidlösa och stilrena materialval
Stor balkong med sydvästläge, högst upp i huset
Vy från köksfönstret
Plats finns för balkongmöbler och växter
Vy in mot citykärnan
Plats finns för soffa, tv-bänk, matplats och säng i sovalkoven
Genomtänkt och smart planerad, plats finns för större säng
Dubbelgarderob på hjul som enkelt kan flyttas runt
Utrymme för större säng
Helkaklat badrum med golvvärme, vädringsfönster, handdukstork och tvättpelare
Hall med stor skjutdörrsgarderob
Högst upp i huset på våning 6 av 6
Populärt och omtyckt område
Välskötta och fina innergårdar
Hisingens egna saluhall
Knutpunkten Hjalmar Brantingsplatsen ligger strax intll bostadsområdet
Keillers park med fina promenadvägar och grönområden
Makalös utsikt över Göteborg med omnejd
Lundbybadet på Centrala Hisingen
HitCounter