Nybyggd souterrängvilla med underbar utsikt över sjön Åsunden

Dela denna bostad på Facebook

Välkommen till denna nyproducerade villa med högt och fritt läge, på attraktiv adress och med härlig utsikt över Åsunden. Villan i två plan har trevlig planlösning med öppna sociala ytor på entréplan. Stort vardagsrum och kök med ryggåstak, skön kamin med hög mysfaktor, och vidsträckt utsikt över området och sjön genom de generösa fönsterpartierna och tak öppet upp i nock vilket ger en öppen och luftig känsla. Köket är smakfullt inrett med luckor i ek och mosaik ovan arbetsbänk i vit komposit. Köket har bra förvarings- och arbetsytor och inbjuder till trevlig samvara med familj och vänner. Sovrummet på entréplan har väggar i sober nyans och generös skjutdörrsgarderob, badrummet med stilfulla inredningsval både på inredning, kakel och klinker, har dusch bakom glasdörrar och förberett för badkar. Naturligtvis har det också både vädringsfönster, golvvärme och handukstork. Hallen är rymlig och med bra förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob och med praktiskt klinkergolv med golvvärme perfekt för blöta barnstövlar och smutsiga hundtassar. Den stora härliga balkongen når vi från vardagsrummet och här är det också utsikten över sjö och område som tar all uppmärksamhet. Här är solläget perfekt med möjlighet till sol från morgon till kväll. Vi går vidare till nedre plan med ett stort allrum med utgång till uteplats och gräsmatta. Idag kan endast den egna fantasin sätta gränser och tankarna flyger iväg med drömmar om altandäck med jacuzzi, loungemöbler, vacker ljussättning och härliga ytor för lek och bus. Allt med privat läge och nästan helt utan insyn. De båda sovrummen på nedre plan är stora och rymliga med plats för både säng, fåtölj och skrivbord. Badrummet är stilfullt inrett precis som på övre plan fast med ljusare färgval på klinkergolv och med dusch bakom glasvägg. Ett av sovrummen har direktacsess till badrummet via praktisk skjutdörr. Förvaringen löser man i den praktiska och rymliga klädkammaren. I klädvårdsrummet har man praktisk arbetsbänk, tvättmaskin och torktumlare. Här återfinns också NIBE pumpen, fiber, golvvärmeschuntar och elcentral. Villan genomsyras av genomtänkta och exklusiva materialval samt ett gott hantverk vilket skapar ett gediget helhetsintryck. Effektivt uppvärmningssystem med frånluftsvärmepump från NIBE och vattenburen golvvärme i hela bottenplattan. Rymligt isolerat garage, med automatisk garageport och förrådsdel samt goda parkeringsmöjligheter framför huset. Huset är idag grundmålat så ni kan själva välja vilken kulör som önskas.
I detta trivsamma, populära och barnvänliga område har man gångavstånd till sjön Åsunden och det finns många fina promenadstråk i härliga miljöer både i skog och intill vatten samt bra gång- och cykelvägar.

Från bostaden är det ca 10 minuters promenad till närmsta busstopp, på Parkgatan Fredriksberg. Närmsta förskolor är Åsundavy förskola och Stadsskogens förskola.

Ja, fördelarna är många! Är du nyfiken på om detta boende passar dig? Varmt välkommen på  visning där jag, Jeanette och min kollega Lisa gärna visar er runt.

Granhagsgatan 4  Ulricehamn, Ulricehamn

Utgångspris

4 195 000 kr

Boarea

124 kvm

Antal rum

5 rum och kök, varav 3 sovrum

Här välkomnas man av en ljus och öppen hall med praktisk och stilrent klinkergolv med skön golvvärme. Goda förvaringsmöjligheter finns i en stor skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Generösa ljusinsläpp från fönster från golv till tak i hall samt de stora fönsterpartierna från vardagsrummet. Väggarna är målade i vitt vilket skapar en lugn bas och i taket sitter infällda spotlights med dimmerfunktion.

Vidare in i huset så nås hemmets hjärta, det stora luftiga vardagsrummet med generös takhöjd där det är öppet upp till nock samt stora fönsterpartier från golv till tak vilket skapar en fantastisk känsla. Här finns även en kamin som skapar en hög mysfaktor samtidigt som den sprider härlig värme. Här finns plats för den stora soffgruppen till familj och vänner samt utrymme för matplats till stora och små sällskap. I taket sitter infällda spotlights med dimmerfunktion som sprider ljus om kvällen. Parkettgolv och vita målade väggar.

Den stora balkongen som nås både från kök och vardagsrum erbjuder bästa solläge då den vetter mot sydväst. Njut av sköna dagar ute, den rymmer både balkongmöbler, solsängar och växter. Här har man en härlig utsikt över sjön och den lummiga omgivningen. Fantastiskt ostört och insynsskyddande läge, ett av områdets bästa lägen!

Köket som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet är från HTH och har påkostade, smakfulla materialval med köksluckor i ek, bänkskiva i tidlös komposit i en ljus nyans samt stänkskydd i italiensk mosaik ovan arbetsbänken. Vid diskhon finns ett stort fönster som ger ett fint naturligt ljus. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn, fläkt, diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn samt kombinerad kyl och frys samtliga maskiner från Siemens. Här finns också perfekt utrymme för en större matgrupp med gott om plats för den stora familj och vänner.

I anslutning till hallen finns master bedroom. Plats finns för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Förvaringsutrymmen finns i en stor skjutdörrsgarderob med dörrar i ek och spegelglas. Fönster i två vädersstreck ger ett naturligt ljusinsläpp. Parkettgolv och vitmålade väggar varav en fondvägg i en varm naturnära beige nyans.

Vid entrén finns ett utav husets helkaklade badrum med praktiskt vädringsfönster. Inrett med väl utvalda materialval, träinspirerat klinkergolv med golvvärme, vitt liggande kakel på väggarna varav en vägg går i samma träinspirerande kakel som golvet. Badrummet är utrustat med duschavdelning med takdusch och infällbara glasdörrar, handdukstork, wc samt bänk med tvättställ samt rund spegel med belysning. I detta badrum är det förberett för badkar. 

Trappan tar dig ner till souterrängplan där det finns ett allrum, två sovrum, klädkammare, badrum samt tvättstuga. I hela golvplattan har vattenburen golvvärme vilket ger en skön komfort.

Här finns ett stort allrum som passar perfekt som tv-rum eller lekrum. Plats finns för soffgrupp och tv-möbel för den som önskar. Parkettgolv och vita målade väggar. Härifrån nås uteplats och trädgård med gräsmatta och staket.

Intill allrummet finns sovrum 2, plats finns för säng, skrivbord och byrå exempelvis. Fönster i två väderstreck ger ett fint ljusflöde. Parkettgolv och tapetserade väggar i en ljus nyans med blommotiv.

Sovrum 3 har också en bra storlek och är lättmöblerat och rymmer säng, byrå och utrymme för lek & bus. Parkettgolv och tapetserade väggar med fjärilsmotiv. Från detta sovrum finns en skjutdörr in till badrummet.

Mellan de båda sovrummen finns ett helkaklat badrum. Detta badrum nås från två ingångar varav en skjutdörr från det ena sovrummet och den andra från allrummet. Smakfulla materialval med vitt liggande kakel och ljust träinspirerande klinkergolv. Duschavdelning som skiljs av med en glasvägg, vädringsfönster, handdukstork, wc samt tvättställ med spegel med belysning ovanför.

Goda förvaringsutrymmen finns i en praktisk klädkammare.

Den rymliga klädvårdsavdelningen har tvättmaskin och torktumlare från Siemens med ovanliggande arbetsbänk med infälld diskho. På golvet ligger ett grått klinkergolv och väggarna är målade i vitt. Här finns även husets frånluftsvärmepump från Nibe, elcentral, fiber samt en garderob.

Varmt välkommen till Granhagsgatan 4 och detta fantastiska hus med trevlig attribut såsom generös takhöjd, sjöutsikt, kamin, insynsskyddat läge och gott hantverk. Vi önskar er varmt välkomna på visning, detta hus måste upplevas på plats!

Jeanette Schöldsten
Jeanette Schöldsten
0707-728678
jeanette.scholdsten@agenturfast.se
{handlaggare_2_namn}
Lisa Johansson
0766-776844
lisa.johansson@agenturfast.se

Byggnadssätt

Grund:
Trä/Betong
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Träpanel
Takbeklädnad:
Betongpannor
Hängrännor:
Målad plåt
Fönster:
3-glasfönster
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Murstock:
Skorsten av plåt
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Frånluftsvärmepanna
Panna:
2018

TV- och internetanslutning

TV:
Fiber
Internet:
Fiber

Tomt/uteplats

Tomt:
Tomtarea 1 545 m² (friköpt). Tomten: insynsskyddad med sjöutsikt och staket.

Bilplats/Övriga byggnader

Bilplats:
Rymligt isolerat garage med förråd om ca 24 m².

Servitut/ planbestämmelser

Planbestämmelser:
Detaljplan (2013-06-03)

Ekonomi

Taxeringsvärde
356 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Markvärde
356 000 kr
Typkod
210, Småhusenhet, tomtmark
Driftkostnad kommentar
Ägarna har ännu inte flyttat in och har därav inga driftskostnader att delge.

Övrigt

Det finns 1 pantbrev på sammanlagt 3 952 000 kr

Detta är ett hus från Myresjöhus, modell dixi:
https://www.myresjohus.se/vara-hus/dixi/

Byggnadstyp:
1-plan med suterräng
Fast.beteckning:
Grandungen 2
Adress:
Granhagsgatan 4
Område:
Ulricehamn
Boarea/biarea:
124 kvm/23.6 kvm . Areauppgifter enligt ritning(ar)
Antal rum
5 rum och kök, varav 3 sovrum
Tomt:
Tomtarea 1 545 m² (friköpt). Tomten: insynsskyddad med sjöutsikt och staket.
Byggår:
2017-2018
Pris:
4 195 000 kr Utgångspris

Området

Ulricehamn

Ulricehamn är en tätort belägen mellan Borås och Jönköping. Beläget på sluttningarna kring ån Ätrans utlopp i sjön Åsunden. Stadskärna med butiker och restauranger blandat med bostadsbebyggelse. Längs med sjön finns fina promenad- och cykelvägar. I staden finns sim- och sporthallar, nio bibliotek, biograf, Lassalyckan och sanatorieskogen som ger fina möjligheter för den som håller på med idrott, friluftsliv och motion. Självklart finns även badplatser och båtplatser, Ulricehamns Kallbadhus har öppet året runt som gör det möjligt att kombinera kalla bad med bastu. I Ulricehamn finns skidbacke för utförsåkning, strax norr om staden. Ulricehamn Skicenter som erbjuder sju liftar och sex nedfarter i olika svårighetsgrad.

Det finns ett stort utbud gällande förskolor, grundskola och gymnasium. Läs mer på Ulricehamns hemsida:
https://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/

För mer information om Ulricehamn läs mer på deras hemsida:
https://www.ulricehamn.se/

Ett fantastiskt rum med insynsskyddat läge med vy över sjön
Snyggt och modernt med stor härlig tomt
Välkommen till Granhagsgatan 4, en nyproducerad villa med fantastiskt läge
Myresjöhus med ett av områdets bästa lägen
Generös takhöjd med stora fönsterpartier som ger en känsla av rymd
Plats för soffgrupp framför fönsterparti med underbar utsikt
Utrymme för större matplats, kamin ökar trivselfaktorn samtidigt som den sprider värme
Middag med utsikt
Njut av sydvästläget som ger sol större delen av dagen
Två utgångar till den stora balkogen som ger plats för balkongmöbler, solsängar och växter
Utsikt över grönområden och sjön
Trevligt läge i nybyggt villaområde
Påkostat kök från HTH med italiensk mosaik samt bänkskiva i komposit
Trevligt fönster vid diskhon
Vid entrén finns en skjutdörrsgarderob, ett sovrum samt ett badrum
Master bedroom med skjutdörrsgarderob
Förberett för badkar, skön golvvärme och stilrent träinspirerat kakel och klinker
Helkaklat badrum med noggrant utvalda materialval
Trappan ner till souterrängplan
Även på detta plan erbjuds härliga öppna ytor, med direkt anslutning till trädgården
Sovrum 2 är lättmöblerat och har stora fönster, här ryms även skrivbord och byrå
Helkaklat badrum med stilrena materialval
Sovrum 3 har även det en bra storlek
Sovrum 3 har direkt access till badrummet
Klädkammare där det finns många inredningsmöjligheter
Klädvårdsavdelningen har tvättmaskin och torktumlare, här finns en frånluftsvärmepump från Nibe
Stort isolerat garage med motordriven port, längst in finns också en förrådsdel
Parkeringsmöjligheter finns även framför huset(obs tomten går utanför staket)
Välkommen till denna moderna villa på Granhagsgatan 4
Fastighetskarta
Kök och vardagsrum i öppen planlösning
HitCounter