Högt belägen hörntvåa med inglasad balkong och fantastisk utsikt

Dela denna bostad på Facebook

Välkommen upp till våning 11 och denna välplanerade & insynsskyddade hörntvåa byggd 2013-2014. Välplanerade ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning med smakfullt kök och lättmöblerat vardagsrum med fönster i två vädersstreck vilket ger ett härligt ljusflöde. Stor inglasad balkong med fantastisk vy över älvinloppet, citykärnan, takåsarna och Eriksbergs kända landmärke Bockkranen. Rymligt sovrum med ostört läge och fritt från insyn och goda förvaringsmöjligheter i en garderobsvägg, helkaklat badrum samt en yteffektiv hall. En bostad där kvadratmetrarna utnyttjats på bästa sätt och ett läge som slår det mesta, högt och fritt läge utan insyn samt vy över älvinloppet. I föreningen finns även en gästlägenhet att hyra och hissen tar dig ner direkt till garaget. Varmt välkommen till Monsungatan 51!

Monsungatan 51  Eriksberg, Göteborg

Utgångspris

3 650 000 kr

Boarea

60 kvm

Avgift

3 539 kr/mån

Antal rum

2 rum och kök, varav 1 sovrum

Våning

11 av 14

Välkommen in i en ljus och yteffektiv hall med avhängningsmöjligheter till vänster samt en dubbelgarderob som ger bra förvaringsmöjligheter. Elskåp och router döljs av vita dubbeldörrar innanför ytterdörr. Längre in i hallen finns även ett städskåp. Lägenheten har genomgående parkettgolv och ljusa väggar som bas, och i hallen finns en dekorativ marmorinspirerad fondvägg till vänster.

Vidare in nås kök och vardagsrum i öppen planlösning. Här får man en härlig känsla av ljus och rymd. Det höga och fria läget, de generösa fönsterpartierna i två väderstreck och den inglasade balkongen skapar en härlig luftig känsla.  Vardagsrummet är lättmöblerat och har given plats för soffgrupp, tv-möbel och soffbord.

I andra delen av rummet finns köket och vid fönsterpartiet finns en perfekt plats för matbord, njut av en god frukost med morgonsol och fantastisk utsikt. Smakfullt och påkostat kök från HTH med luckor i vitt, svart laminatbänk samt vitt liggande kakel. Maskinell utrustning består av häll (Electrolux), fläkt (Franke), diskmaskin (Electrolux), ugn och mikrovågsugn i högskåp (Electrolux) samt kombinerad kyl och frys (Electrolux). Gott om förvaringsmöjligheter finns i både över- och underskåp samt generösa ytor för matlagning.

Från kök och vardagsrum nås den inglasade balkongen med fantastiskt läge. Här har man en vidsträck utsikt över takåsarna, älvinloppet, citykärnan och Bockkranen. Här erbjuds morgonsol och även viss kvällssol. Glaspartierna kan enkelt öppnas upp för den som önskar. Plats finns för balkongmöbler och växter. Njut av denna underbara plats dag som kväll och njut av magiska vyer. Här finns eluttag och belysning.

I hallen nås sovrummet som har ett fritt och insynsskyddat läge ut mot parken. Det höga läget skapar en lugn miljö utan störande ljud från trafik. Plats finns för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Goda förvaringsmöjligheter finns i en garderobsvägg längs med ena sidan.

Från hallen nås det helkaklade badrummet, inrett med stilfulla materialval, svart kakel på väggarna samt svart klinkergolv skapar ett fint helhetsintryck och lyxig känsla. Praktisk nisch ovan handfatskommoden och spegeln passar perfekt till exempelvis en fin parfym eller en liten växt, vägghängd toalettstol som förenklar städning och en praktisk tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Tvättbänk i en betongliknande nyans och flertalet skåp skapar goda förvarings och arbetsytor. Duschavdelning skiljs av med glasväggar och handdukstork finns mitt emot.

Varmt välkommen till denna fantastiska tvåa på våning 11 med inglasad balkong och fria vyer.

Lisa Johansson
Lisa Johansson
0766-776844
lisa.johansson@agenturfast.se
Jeanette Schöldsten
0707-728678
jeanette.scholdsten@agenturfast.se

Nästa visning

Söndag 18 november
kl 11:00
Välkommen att boka tid för visning!
Måndag 19 november
kl 17:30
Välkommen att boka tid för visning!
Boka visning

TV- och internetanslutning

TV:
Telia Triple Play ingår i månadsavgiften. Föreningen har avtal med Telia för tv/bredband/fast telefoni (Telia Triple play). I avgiften ingår abonnemangskostnad för fast telefoni (som medlem betalar du enbart samtalskostnad), tv (kanalpaket Lagom inkl. tv-box som tillhör föreningen) och bredband (100/100 MB). (Information från hemsidan).

Tomt/uteplats

Uteplats:

Inglasad balkong, läge nordost.

Bilplats/Övriga byggnader

Bilplats:
46 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö. Brf Linnéa har 46 platser i p-garage i direkt anslutning till fastigheten. Hyran är 1000 kr/månad. Garaget, Eriksbergs Garage Samfällighet (EGS) som är beläget under Färjenästerassen med direkt access från huset, förvaltas av Apcoa Parking som nås på telefon 08-55630670 eller mejl uthyrning@apcoa.se. Det finns även parkeringsplatser för motorcyklar i garaget, hyra 450 kr/mån.
Övriga byggnader:
Det finns två cykelrum, mopedrum, barnvagnsrum, samt ett övernattningsrum med pentry och toalett/dusch. Sängplats för upp till 5 personer som kan hyras till en kostnad på 200 kr/natt och debiteras i efterskott på avgiftsavin. På innergården finns det möjlighet att till exempel leka, umgås, grilla eller sitta och ta det lugnt.

Ekonomi

Vatten/avlopp
250 kr
Hushållsel
235 kr
Sammanlagd driftkostnad
485 kr

Ekonomi, månadsavgift

  • Lägenhetsnummer 2001 i Riksbyggen Brf Linnéa, Göteborg.
  • Pris 3 650 000 kr Utgångspris.
  • Månadsavgift 3 539 kr/mån. I avgiften ingår värme, . Telia Triple Play, bostadsrättstillägg och källarförråd
  • Andel i föreningen är 1.78784%.
  • Andel av årsavgift är 1.78803%.
  • Bostadsrätten är pantsatt
  • Pantsättningsavgift 455 kr

Energideklaration

Energiprestanda
80 kWh/kvm år
Energiklass D, energiprestanda 80 kWh/m² år.
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 2001
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Fast.beteckning:
Sannegården 72:3
Våningsplan:
Våningsplan 11 av 14. Hiss finns.
Adress:
Monsungatan 51
Område:
Eriksberg
Boarea:
60 kvm . Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Uteplats:

Inglasad balkong, läge nordost.

Byggår:
2013-2014
Pris:
3 650 000 kr Utgångspris
Månadavgift:
3 539 kr/mån. I avgiften ingår värme, , Telia Triple Play, bostadsrättstillägg och källarförråd.

Anmälan till visning

Anmälan krävs. Välkommen att boka!

Föreningen

Om föreningen

Föreningen äger fastigheten Sannegården 72:3 i Göteborg kommun. På fastigheten finns ett punkthus i 14 våningar med 50 lägenheter. Byggnaden är uppförd 2013-2014 genom totalentreprenad Riksbyggen ekonomisk förening. Adresserna är Monsungatan 51-53. Lägenheterna är fördelade enligt följande 24 st 2:or och 26 st 3:or. En lokal samt garage (46 platser) under huset samt en gästlägenhet. Tomtarean är 2 069 kvm, total bostadsarea 3 513 kvm samt total lokalarea 54 kvm. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Folksam och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring och hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavaren. Ekonomisk och teknisk förvaltning sköts via Riksbyggen.

Stabil och välskött förening som hade en avgiftfri månad december 2016. Föreningen är mån om att hålla en hög kvalité och god ekonomi och sammanhållning. Föreningen har en trivselgrupp som anordnar olika aktiviteter.

Föreningen har gjort planteringar på framsidan och håller på med baksidan och dess förändringar. Bygganden har haft en kvalificerad för Miljöbyggnad Silver, denna gällde i två och nu har en ny certifiering utförts.

Föreningen har utfört OVK (Obligatorisk ventialtionskontroll) och installation av takarmaturer i två förrådsgångar. Inga större underhållsarbeten är planerade då föreningen byggdes 2013-2014 och byggnadsgarantin på fem år gäller fram till 2019, så nu under december kommer 5-års besiktningen att utföras.

Läs mer på föreningens hemsida: http://www.brflinnea.com/ och i senaste årsredovisningen.

Området

Eriksberg

Tidigare varvsarbete har bytts ut mot populära bostadshus i varierande utförande. Här finns härliga promenadstråk längs med vattnet liksom ett flertal restauranger och caféer samt diverse småbutiker. Här finns bl.a. frisörer, restauranger, blomsterbutik, godisbutiker, Hagabadets nya anläggning och hotell m.m. Bekväm shopping finns även på nära avstånd i form av Eriksbergs köpcentrum med butiker såsom Coop, Systembolaget, Lindex, Hemtex, Apoteket, Burger King, SATS etc.

Eriksberg har närhet till grönområdena Färjenäsparken, Sörhallsberget och Ramberget. Från alla platserna har man en vidsträckt utsikt över Göteborg. Det finns också ett flertal grillplatser.

Buss 45 och 99 går från hållplats Pölsebo . Där 99:an går mellan Frölunda Torg och Hjalmar Brantingsplasten samt 45:an går mellan Marklandsgatan och Bäckebol. Från Eriksberg kan man enkelt ta sig till centrum med buss från hållplatsen Sörhallstorget eller Eriksbergstorget. Därifrån går det tät trafik med stombuss 16 och 58 in till centrala Göteborg samt till Hjalmar Brantingsplatsen med buss 99 och 45. Buss 58 går från Bockkranen. Från Eriksberg kan man även ta båten “Älvsnabben” som har turer till Klippan, Slottsberget, Lindholmspiren, Stenpiren och Lilla Bommen i centrum. Lindholmspiren till Stenpiren är gratis och populär för dem som cyklar in till city.

Välkommen till Monsungatan 51 på våning 11
Här erbjuds fantastiska vyer
En ljus och insynsskyddad tvåa med underbart läge
Plats finns för det möblemang som önskas
Fönsterpartier med låga fönsterbänkar i två väderstreck ger ett generöst ljusflöde
Stor inglasad balkong med plats för balkongmöbler och växter
Här ser man bort mot Masthuggskyrkan
Magisk utsikt över bockkranen, älvinloppet och citykärnan. Säljarens egna bilder från lägenheten
Säljarens egna bilder från lägenheten
Njut av detta underbara läge
Säljarens egna bilder från lägenheten
Generösa ytor med perfekt utrymme för matplats vid fönsterpartiet
Njut av den fina utsikten från matbordet
HTH kök med smakfulla materialval
ymligt sovrum med plats för dubbelsäng och andra möbler som önskas
Goda förvaringsmöjligheter finns i garderobsvägg längs med ena sidan
Högt och fritt läge vilket skapar bästa förutsätnningarna för en god natts sömn
Fritt läge ut över parken och takåsarna
Lyxigt helkaklad badrum med tvättavdelning
Duschavdelning med handdukstork mittemot
Yteffektiv hall med förvaring i två garderober samt i städskåp
Välkommen på visning till Monsungatan 51!
Trivsam entré med fina planteringar och vid entréplan finns en fin blomsterbutik
Säljarens egna bilder från lägenheten
Säljarens egna bilder från lägenheten
Säljarens egna bilder från lägenheten
Här erbjuds en fantastisk vy över älvinloppet och citykärnan
Bostaden är belägen i bakre huset på våning 11
Områdets härliga lekpark
Här bor man i en marin miljö med många trevliga restauranger och caféer
Färjenäsparken ligger endast ett stenkast bort, perfekt för mysiga promenader
På Baka kan man inhandla färskt bröd
Utanför bostaden finns buss in till city
Populära Eriksbergskajen
Eriksbergs köpcenter
Magiskt fint dag som kväll
Välkommen in till vårt kontor på Mimergatan 5
HitCounter