Stor 2:A omgiven av härlig grönska, med två balkonger

Dela denna bostad på Facebook

Här erbjuds en toppenfin lägenhet, fritt från insyn på våning 2/2. Lägenheten har ett idylliskt läge i ett barnvänligt villakvarter. Från det luftiga vardagsrummet finns utgång till balkongen som erbjuder en fin utsikt över grönskande trädgårdar, och lite längre bort ett skogsparti. Genomgående finns fina parkettgolv och ljusa kulörer på väggarna. Nyrenoverat stilrent badrum med tvättmaskin och torktumlare. Stort praktiskt lättarbetat kök med gott om utrymme för ett större matbord. Vid entrén till lägenheten finns ett perfekt utrymme för ett mindre bord, här kan solen från väster upplevas. Med 2 minuters gångavstånd från bostaden finns Rosaexpress som tar dig till Göteborgscity på ca 25 minuter. PÅ cykelavstånd finns Kärra Centrum med simhall banker affärer och småbutiker. Välkommen till Ingebäcksvägen 31B

Ingebäcksvägen 31B  Hisings Kärra, Göteborg

Utgångspris

1 950 000 kr

Boarea

65 kvm

Avgift

3 842 kr/mån

Antal rum

2 rum och kök

Våning

2 av 2

Hall:
Vi möts av en rymlig hall med parkett på golvet. Detta parkettgolv fortsätter vidare ut genomgående i lägenheten. Här finns direkt till vänster en garderob.

Vardagsrum
Från hallen rakt fram finner vi detta luftiga vardagsrum, ett perfekt sällskapsrum. Här finns utgången till balkongen med en rogivande utsikt över grönskan. På denna balkong når solen både från öster och söder.

Badrum
Detta våtutrymme renoverades 2017 med kakel på väggar och klinkers på golvet. Här finns både tvättmaskin och torktumlare med märket Samsung från ca 2011. Detta badrum har en separat duschplats, stort vädringsfönster, golvvärme, nya spottar i taket , handukstork kommod med överskåp, samt ett högskåp. Här finns värmepannan “Nibe Fighter”

Sovrum
Vid anslutning till hallen finner vi sovrummet. Detta rum har en egen “Walk in Closet” med gott om förvaringsmöjligheter. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng med sängbord.

Kök
Snyggt och fräscht kök med en generös matplats, med utrymme för ett större matbord. Detta kök renoverades 2016 med nya bänkskivor. Halv kyl/frys Electro Helios 2011, ny spis 2016 Electro Helios diskmaskin Electro Helios 2016 övrig skåpsinredning är från byggåret.

Hans-Göran Helin
Hans-Göran Helin
0708-665255
hans-goran.helin@agenturfast.se

Nästa visning

Söndag 28 oktober
kl 12:00
Välkommen att boka tid för visning
Boka visning
Renoveringar:
Det gjordes en genomgripande renovering av ytskikt 2016 av bostadsrättsföreningen, då den tidigare var upplåten som hyresrätt. 2017 renoverades badrummet med nytt klinkers och kakel.

TV- och internetanslutning

Internet:
Det finns indraget fiber via Com Hem

Bilplats/Övriga byggnader

Bilplats:
Bostadrättsföreningen erbjuder parkeringsplatser till en kostnad av 110 kr/mån samt garageplatser för 290 kr/mån. Det finns sammanlagt 20 stycken garageplatser vilket man får räkna med kö. Men det ska finnas möjlighet till utomhus parkering
Övriga byggnader:
Det finns cykelförråd, källarförråd, tvättstuga, tvättstuga i angränsande fastighet och vindsförråd.

Ekonomi

Uppvärmning
600 kr
Sammanlagd driftkostnad
600 kr
Driftkostnad kommentar
Vid uppvärmningskostnaderna ingår hushållsel

Ekonomi, månadsavgift

  • Lägenhetsnummer 0008 i Brf Lilla Ingebäck, Göteborg.
  • Pris 1 950 000 kr eller högstbjudande.
  • Månadsavgift 3 842 kr/mån. I avgiften ingår kabeltv, värme, vatten
  • I avgiften på 3842 kr Avgiften ingår vatten och kabeltv och bredband. Det tillkommer ca 350 kr i mån. för uppvärmning och ca 250 kr för el. Uppvärmning och elkostnad är beroende av förbrukning.
  • Andel i föreningen är 2.0753%.
  • Andel av årsavgift är 2.68172%.
  • Bostadsrätten är inte pantsatt

Energideklaration

Energiprestanda
63 kWh/kvm år
Energiprestanda 63 kWh/m² år.
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 0008
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus byggt i 2 våningar
Våningsplan:
Våningsplan 2 av 2. Hiss finns ej.
Adress:
Ingebäcksvägen 31B
Område:
Hisings Kärra
Boarea:
65 kvm . Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum
2 rum och kök
Byggår:
1993
Pris:
1 950 000 kr eller högstbjudande
Månadavgift:
3 842 kr/mån. I avgiften ingår kabeltv, värme, vatten.

Anmälan till visning

Anmälan krävs. Välkommen att boka!

Föreningen

Om föreningen

Brf Lilla Inge Bäck har 44 lägenheter fördelade på 6 st byggnader. Byggnaderna är uppförda 1993 och var från byggåret hyresrätter men ombildades 2007 till bostadsrätter.Bostadsrättsföreningen har en stark ekonomi med ca 30 miljoner i totalskuld.

Renoveringar - Utförda och planerade Gjorda renoveringar: Målning av fasader - 2017-2018 Målning av fönster & dörrar - 2017-2018 Byte av hängrännor-stuprör - 2017-2018 Föreningen planerar att under kommande år fortsätta med målningen av husens fasader samt byta ut skadat trä, byte av balkongräcken samt stuprännor/rör. Görs löpande och i stort sett helt klart. Planerat underhåll: Renovering av samtliga trappor - 2018 Underhåll av markytor - 2019-2021 Byte av garageportar - 2019-2021 OVK-kontroll - 2019-2021

Området

Hisings Kärra

Perfekt boende med närhet till natur, kommunikationer och shopping. Området har ett flertal skolor och förskolor. Närhet finns till Kärra Centrum med bl.a. bank, mataffär, Apotek, bibliotek, sportanläggning med simhall, allmän ridanläggning, tandvård och vårdcentral. Här finns även goda kommunala kommunikationer så som buss 40, 402 och snabbuss Rosa Express som tar dig till Göteborgs centrum på ca 20 min. Med bil når du centrala Göteborg på ca 15 min. Via Norrleden tar det endast 10 min till Volvo.

Välkommen till Ingebäcksvägen 31B
Toppen fin plats för att kunna uppleva kvällssolen
Stig in
Inbjudande till gemenskap
Perfekt plats för rekration
Vackert ljusflöde från fönsterpartiet
Sovrum med klädkammare
Lugnt och fridfullt
Här finns plats för dubbelsäng&skrivbord
Lägenheten är omgiven av härlig grönska
Stilrent renoverat badrum
Med tvättmöjligheter
Trevligt och trivsamt kök med gott om förvaring
Matplatsen blir en central plats för umgänge
Fin utsikt över villa kvarteret
Genomgående finns en känsla av nytt och fräscht
Välkommen åter till
Denna fina lägenhet
Fastighetskarta
Planskiss
HitCounter