Nyproducerad tvåa om hela 64,5 kvm med låg avgift på expansiva Lindholmen

Dela denna bostad på Facebook

En ljus och luftig genomgångstvåa om hela 64,5 kvm med två balkonger i motsatta väderstreck. Välplanerad med smakfulla och stilrena materialval såsom vitlaserad askparkett, ljusa väggar, kök från Marbodal med vita luckor med “push-to-open” funktion och på nedre del snygga läderbeslag, arbetsbänk och stänkskydd i svart mocka, det är bara några av de materialval som finns. Två balkonger varav en nås från sovrummet, dubbeldörrar som öppnar upp sig mot innergården, city och älven. Njut av morgonkaffet i solen. Den andra balkongen nås från vardagsrummet, härligt västerläge och vy över Lindholmen, Ramberget och vattnet. En annan stor fördel är den låga avgiften på 3 182 kr/mån, detta är den lägsta i föreningen. Brf Lindholmspiren har satsat på miljön och ihop med Skanska byggt dessa Svanemärkta hus. Fasaden har en snygg design, shingelteknik där plattorna sätts som ett fiskfjäll och materialet är gjort av återvunnen aluminium. På ett av husen kommer det dessutom finnas solceller. I tre år kommer det även finnas två elbilar att boka kostandsfritt (beräknas vara under 3 år), perfekt om du bara behöver bil några enstaka gånger. Välkommen till Götaverksgatan 26!

Götaverksgatan 26  Eriksberg- Lindholmen, Göteborg

Utgångspris

3 995 000 kr

Boarea

64.5 kvm

Avgift

3 507 kr/mån

Antal rum

2 rum och kök, varav 1 sovrum

Våning

5 av 6

Hissen tar dig upp till våning 5 av 6 och denna välplanerade tvåa om hela 64,5 kvm. Här välkomnas man av en yteffektiv hall som leder vidare till samtliga rum vilket ger en bra överblick av bostaden. Plats finns för avhängningsmöjligheter till höger. Vitlaserad askparkett samt ljusa väggar är genomgående i hela bostaden (ej badrum).

Till vänster nås köket. Tidlöst kök från Marbodal med vita luckor och moderna inslag såsom läderbeslag på underskåpen och “push-to-open” funktion på överskåpen. Arbetsbänken och stänkskyddet är i samma snygga utförande, svart mocka och spotlights under överskåpen ger ett smakfullt helhetsintryck. Goda förvaringsutrymmen ger plats för dina köksredskap och porslin. Den maskinella utrustningen består av fläkt, induktionshäll, integrerad diskmaskin, ugn och mikrovågsugn i högskåp samt kombinerad kyl och frys samtliga från Siemens.

Köket är separat men ändå lite öppet mot vardagsrummet. Stora luftiga ytor med härligt ljusflöde. Här finns många bra möbleringsalternativ och utrymme finns för stor matplats, soffgrupp och tv-möbel. Härifrån nås utgången till den stora balkongen.

Härlig balkong med västerläge så att du kan njuta av kvällssolen. Denna balkong är delvis inbyggd vilket gör den mer skyddad från väder och vind. Vy över Lindholmen, Ramberget och älven. Plats finns för balkongmöbler och växter. Belysning och eluttag finns här.

Intill vardagsrummet finns sovrummet. Ljust och luftigt med plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord, även skrivbord om det önskas. Idag finns en garderob och ett linneskåp till förvaring men utrymme finns för ytterligare förvaringsmöbler om så önskas. Genom dubbeldörrarna nås bostadens andra balkong. Denna vetter ut mot innergården, city och älven. Österläge som ger morgonsol, perfekt att njuta av första kaffekoppen i dagens första strålar.

Badrummet ligger i anslutning till hallen. Tidlösa materialval med mörkgrått klinkergolv och vitt liggande kakel på väggarna samt infällda spotlights med dimmerfunktion. I badrummet finns även ett praktiskt vädringsfönster. Duschavdelning med infällbara glasdörrar, handfatskommod, badrumsskåp med spegeldörrar och belysning samt handdukstork. För enkelhetens skull finns också en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Siemens, ovanför finns en praktisk arbetsbänk. Goda förvaringsmöjligheter finns i två överskåp samt ett högskåp.

Välkommen till Götaverksgatan 26, en välplanerad tvåa med två balkonger och låg avgift. Belägen i ett spännande område med närhet till vatten, city och grönområde.

Lisa Johansson
Lisa Johansson
0766-776844
lisa.johansson@agenturfast.se
Jeanette Schöldsten
0707-728678
jeanette.scholdsten@agenturfast.se

Nästa visning

Söndag 16 december
kl 12:15
Välkommen att boka tid för visning. Eller ring eller sms:a på 0766-77 68 44 för bokning.
Boka visning

TV- och internetanslutning

TV:
Bredband, 250/250 mbit via Bredbandsbolaget ingår i avgiften. Digitalt-grundutbud för tv-kanaler via Bredbandsbolaget ingår i avgiften. Det kommer finnas möjlighet att uppgradera både bredband och tv-paket mot en tillkommande kostnad som lägenhetsinnehavaren betalar. Sådant abonnemang tecknas av lägenhetsinnehavaren själv.

Tomt/uteplats

Uteplats:

Uteplats 1: Balkong, läge väster.
Uteplats 2: Balkong, läge öster.

Bilplats/Övriga byggnader

Bilplats:
Föreningen förfogar över ca 50 garageplatser under huset. Preliminär hyra för dessa är 1 400 kr/mån. 31 garageplatser är i första hand avsedda för lägenheter om 3 rok eller större, lägenheter om 1-2 rok erbjuds parkering i mån av plats. Uppstår det en kö över parkeringarna kommer kön att baseras på avtalsdatum. Har du fler än en bil kan du anmäla intresse för fler parkeringar, detta kommer dock endast att kunna erbjudas i mån av plats och efter att lägenheter om 1-2 rok blivit tilldelade parkeringar. (Information hämtad från hemsida, https://bostad.skanska.se/sok-bostad/goteborg-dockan/fragor-och-svar )
Övriga byggnader:
I föreningen finns: förråd, barnvagnsrum, cykelförråd, garage

Cykelparkering finns i källarplan. Det finns även cykelparkering på gården.
Driftkostnad kommentar
Föreningen kommer att teckna ett gemensamt el-abonemang och kommer att debitera respektive bostadsrättsinnehavare efter dennes verkliga förbrukning. Årsavgift för vatten debiteras med 14 kr/kvm, årsavgift för el debiteras med 250 kr för 1:or och 2:or och 350 kr för 3:or och 4:or. Gällande el och varmvatten så kommer retroaktiv reglering ske efter faktiskt förbrukning.

Hemförsäkring tecknas av bostadsrättsinnehavaren.

Ekonomi, månadsavgift

 • Lägenhetsnummer 3B-1501 i Brf Lindholmspiren - -, Göteborg.
 • Pris 3 995 000 kr Utgångspris.
 • Månadsavgift 3 507 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten. bredband, tv, telefoni, och förråd
 • Månadsavgiften är uppdelad i två delar, avgift bostad 3 017 kr + obligatorisk tillägg 490 kr, vilket blir 3 570 kr.
  Obligatoriskt tillägg som ingår i avgiften för tv, bredband och telefoni på 165 kr/mån, varmvatten 75 kr/mån och el 250 kr/mån = 490 kr/mån. Gällande el och varmvatten så kommer retroaktiv reglering ske efter faktiskt förbrukning.
 • Andel i föreningen är 0.86383%.
 • Andel av årsavgift är 1.41947%.
 • Andelstal 1: 0,864 % Andelstal 2: 0,000 %
 • Bostadsrätten är inte pantsatt
 • Pantsättningsavgift 455 kr

Energideklaration

Finns ej. Detta brukar upprättas 2 år efter byggnationen färdigställts.
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 3B-1501
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Våningsplan:
Våningsplan 5 av 6. Hiss finns.
Adress:
Götaverksgatan 26
Område:
Eriksberg- Lindholmen
Boarea:
64.5 kvm . Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Uteplats:

Uteplats 1: Balkong, läge väster.
Uteplats 2: Balkong, läge öster.

Byggår:
2017/2018
Pris:
3 995 000 kr Utgångspris
Månadavgift:
3 507 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, bredband, tv, telefoni, och förråd.

Anmälan till visning

Anmälan krävs. Välkommen att boka!

Föreningen

Om föreningen

Brf Lindholmspiren (org.nummer 769632-2598) registrerades hos Bolagsverket 11 maj 2016. Byggnationen är under uppförande och beräknas vara inflyttning under perioden november 2018 till och med december 2018. Byggnadsprojektet genomförs som en totalentreprenad av Skanska Averige AB. Föreningens fastighetsbeteckning är Lindholmen 45:1 i Göteborgs kommun. Adresserna kommer vara Götaverksgatan 18-26, 417 55 Göteborg. Tomtens areal är ca 2 909 kvm, bostadsarean är ca 7 296 kvm samt lokalarea ca 921 kvm.

På fastigheten uppförs det tre huskroppar varav e hus har 16 våningar, hus 2 består av förskola med 3 våningar och hus 3 är ett lamellhus med 6 och 8 våningar. Totalt innehållande 133 lägenheter, samt två lokaler, förskola och föreningslokal. Fördelningen är enligt följande 60 st 1 rok, 42 st 2 rok, 9 st 3 rok och 22 st 4 rok.

Föreningens fastighet kommer delta i samfälligheten Göteborg Lindholmen GA:8 som omfattar sopsugsanläggning. Fastighetens andelstal är för närvarande 0,6 %.

Avgiften är uppdelad i årsavgift 1 och 2. Årsavgift 2 varierar beroende på vilken upplåtelseavgift som valts av den första ägaren.

Enligt den ekonomiska planen kommer avgiften höjas med 2 % årligen.

Brf Lindholmspiren har satsat på miljön och ihop med Skanska byggt dessa Svanemärkta hus, fasaden har en snygg design, shingelteknik, plattorna sätts som ett fiskfjäll och materialet är av återvunnen aluminium. På ett av husen kommer det dessutom finnas solceller. I tre år kommer det även finnas två elbilar att boka kostnadsfritt, perfekt om du bara behöver bil några enstaka gånger.

Gällande el och varmvatten så kommer retroaktiv reglering ske efter faktiskt förbrukning. Årsavgift för uppvärmning av vatten samt årsavgift för hushållsel preliminärdebiteras. Avräkning sker därefter mot verklig förbrukning.

Området

Eriksberg- Lindholmen

Lindholmen har närhet till det mesta. Mängder av caféer, restauranger och affärer finns i området. Närhet finns till livsmedelsbutiker som ICA Kvantum och COOP. Eriksbergs köpcentrum ligger på kort avstånd med ett stort utbud av mindre butiker, bensinstation, bank m.m. Mycket bra kommunikationer till b.la. Göteborg centrum, Högsbo och Frölunda Torg genom stombusslinje 16, 58, buss 33, 99 m.fl. Gångavstånd finns till Sannegårdshamnen och Eriksbergskajen där man även kan ta Älvsnabben till Göteborgs City som enklast tas från Lindholmspiren. Mellan Lindholmspiren och Stenpiren är färjan 286 Älvsnabbare avgiftsfri.

Välkommen till Götaverksgatan 26, en stor 2:a med två balkonger och låg avgift
Belägen i ett expansivt område med närhet till vattnet
Stilrent kök från Marbodal med snygg arbetsbänk och stänkskydd i svart mocka (Säljarens bilder)
Säljarens bilder
Säljarens bilder
Säljarens bilder
Säljarens bilder
Stort vardagsrum med plats för soffa, tv-möbel och matplats (Säljarens bilder)
Säljarens bilder
Rymligt sovrum med dubbeldörrar ut till en av balkongerna (Säljarens bilder)
Vy över innergården, city och älven (Säljarens bilder)
Säljarens bilder
Säljarens bilder
Säljarens bilder
Säljarens bilder
Säljarens bilder
Säljarens bilder
Säljarens bilder
HitCounter