Charmig genomgångstvåa med stor potential!

Dela denna bostad på Facebook

Välkommen till denna välplanerade genomgångstvåa i ett lugnt och grönskande område med endast 10 minuter med spårvagn från centrum. Lägenheten har vackra attribut såsom fiskbensparkett och fönsterbänkar i natursten och alla förutsättningar för att skapa ett riktigt drömhem. Genomgångsläget ger bostaden ett perfekt ljus och fönstren mot söder erbjuder en fridfull utsikt mot den grönskande innergården. Här bor du i en trygg och stabil HSB-förening som inte höjt avgifterna på nästan tio år. Ett trivsamt hem med närhet till Wieselgrensplatsen och naturområden samt goda kommunikationer.

Anna Lesselsgatan 2B  Centrala Hisingen, Göteborg

Utgångspris

1 895 000 kr

Boarea

49.5 kvm

Avgift

3 750 kr/mån

Antal rum

2 rum och kök

Våning

1 av 3

Här välkomnas man av en rymlig hall med plats för både avhängning och annat möblemang. Här finns även en mindre garderob för smidig förvaring. Väggarna är klädda i en ljus tapet och på golvet ligger parkett. Härifrån nås bostadens samtliga rum.

Köket har gott om utrymme för matplats om minst 4 personer. Maskinparken består av kombinerad kyl och frys (ElektroHelios), spis (Electrolux) samt fläkt (Futurum). Gott om förvaringsutrymme i form av både över- och underskåp samt högskåp. Ljust målade väggar samt plastmatta på golvet.

Till höger från hallen nås badrummet. Här består utrustningen av duschkabin, handfat, spegelskåp, tvättställ samt wc. Stort fönsterparti släpper in ordentligt med ljus. På väggarna sitter ljust kakel och golvet är klätt i en våtrumsmatta.

Vardagsrummet har gott om plats för både soffhörna och övrigt möblemang. Den smarta planlösningen ger dig flera olika möbleringsalternativ. Stort fönsterparti ger ett fint ljusinsläpp och en rogivande utsikt mot föreningens grönskande innergård. På väggarna sitter en stilfull, beige tapet och på golvet ligger klassisk, vacker fiskbensparkett.

Till vänster från hallen nås bostadens sovrum, som så sent som i år har fått nytt, stilrent laminatgolv i en mörk nyans. Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Från sovrummet nås en praktisk klädkammare. På väggarna sitter en randig tapet.

Varmt välkomna på visning!

Julia Schultzberg
Julia Schultzberg
0766-776843
julia.schultzberg@agenturfast.se
Sofia Andersson
Fastighetsmäklare
0705-154520
sofia.andersson@agenturfast.se

Nästa visning

Torsdag 27 september
kl 17:30
Varmt välkomna på visning! Boka via hemsidan eller ring 0766-77 68 43
Boka visning

TV- och internetanslutning

TV:
Kabel-TV via Com Hem. Basutbud ingår i avgiften.
Internet:
I föreningens lägenheter finns bredbandsuttag till Telia och Comhem. Telia nås via LAN- uttaget och Comhem via TV-uttaget. Separat avtal.

Bilplats/Övriga byggnader

Bilplats:
5 garageplatser. Garageplatserna kostar 428 kronor/månad. 35 parkeringsplatser med eluttag. Parkeringsplatserna kostar 122 kronor/månad. Separat kö.
Övriga byggnader:
Det finns cykelförråd, tvättstuga, källarförråd och vindsförråd.
På gården finns också en gemensam grillplats.

Ekonomi

Försäkring
123 kr
Hushållsel
180 kr
Sammanlagd driftkostnad
303 kr
Driftkostnad kommentar
Driftkostnaderna kan komma att variera beroende på den boendes levnadsvanor och förbrukning.

Ekonomi, månadsavgift

  • Lägenhetsnummer 106 i HSB Brf Jaktmarken, Göteborg.
  • Pris 1 895 000 kr Utgångspris.
  • Månadsavgift 3 750 kr/mån. I avgiften ingår kabeltv, värme, vatten
  • Andel i föreningen är 0.89067%.
  • Andel av årsavgift är 0.89067%.
  • Bostadsrätten är inte pantsatt
  • Pantsättningsavgift 455 kr

Energideklaration

Energiprestanda
156 kWh/kvm år
Energideklaration utförd 2010-03-04.
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 106
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Fast.beteckning:
Rambergsstaden 56:1
Våningsplan:
Våningsplan 1 av 3.
Adress:
Anna Lesselsgatan 2B
Område:
Centrala Hisingen
Boarea:
49.5 kvm . Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum
2 rum och kök
Byggår:
1946
Pris:
1 895 000 kr Utgångspris
Månadavgift:
3 750 kr/mån. I avgiften ingår kabeltv, värme, vatten.

Anmälan till visning

Anmälan krävs. Välkommen att boka!

Föreningen

Om föreningen

Brf Jaktmarken äger fastigheten Rambergsstaden 56:1 i Göteborg. Fastigheten är upplåten med tomträtt. Föreningen har sammanlagt 120 st lägenheter och 7 st lokaler. I fastigheten finns bostadshus med adresserna Oterdahlsgatan 1-3, 5-7 och 9-11 samt Anna Lesselsgatan 2, 4 och 6.

Utförda renoveringar/underhåll:
2018 - Stamventilerna i varje hus har bytts ut
2017 - Fasad- och balkongtvätt
2016 - Ett nytt system för styrning av inomhusklimatet i medlemmarnas lägenheter samt föreningens gemensamhetsutrymmen, EnReduce, har installerats och tagits i drift.
2014 - Våtrumsbesiktningar har utförts i badrum och kök. OVK (obligatorisk ventilationskontroll) har utförts under hösten.

Kommande renoveringar/underhåll:
- Byte av entrédörrar och installation av elektroniskt portsystem

Fastigheterna genomgick en större renovering 1988 då bl.a. avloppsstammar, kök, toaletter, fasad och elinstallationer renoverades.

Ingen höjning av månadsavgiften har skett sedan den 2009-01-01. Ingen planerad i nuläget. Föreningens fastighet är fullvärdesförsäkrad i Moderna Försäkringar.

För mer info om föreningen, se hemsidan www.hsb.se/goteborg/brf/jaktmarken/

Området

Centrala Hisingen

Centrala Hisingen är en stadsdel, ungefär lika långt från centrum som Linné. Området är ett av de mest expansiva i Göteborg med flertalet nybyggnadsprojekt och Hisingens egna saluhall.

Inom bekvämt avstånd finns den kommersiella servicen vid både Wieselgrensplatsen och Backaplan med matbutiker, apotek, folktandvård, banker, kaféer och restauranger. Ännu närmre ligger Häckens hemmaarena Rambergsvallen och Lundbybadet med fullutrustat gym och simhall.

Knutpunkten Hjalmar Brantingsplatsen nås med en kort promenad och erbjuder gott om förbindelser var man än ska. Spårvagnslinjerna 5, 6, 10 och 13 går med täta turer över till centrum. Trots att området ligger så centralt finns naturen alldeles runt hörnet med många fina promenadstråk. Flunsåsparken, Ramberget och Keillers Park är perfekt för sköna promenader i det fria och Ramberget erbjuder en magnifik utsikt över staden Göteborg.

HitCounter