Nyproducerad etta med stor balkong i expansiva Lindholmen

Dela denna bostad på Facebook

Inflyttningsklar etta i expansivt och spännande område på Lindholmen. I avgiften ingår värme, vatten, el, bredband, tv, telefoni samt förråd. Modern etta med fönster i två väderstreck som ger ett härligt ljusflöde. Smakfulla materialval såsom vit mattlackad parkett i ask, maskiner från Siemens med bland annat integrerad diskmaskin och släta väggskåp utan handtag i köket, stora fönsterpartier med fönsterbänkar i marmor, rymlig balkong om ca 8,5 kvm med västerläge och ett helkaklat badrum med kombimaskin och mycket mer. Detta kommer bli en modern etta med stilrena materialval som håller genom tiden. Bostaden är belägen i ett expansivt område i Lindholmen. Från Lindholmspiren har man en gratisfärja över till Rosenlund och buss finns på Regnbågsgatan, så in till city tar det ca 10 min. I föreningen kommer det även finnas två elbilar som man kan boka kostnadsfritt (planeras att vara under 3 år) och även elcyklar som kan bokas. Varmt välkommen till Götaverksgatan och det nya Lindholmen där både linbana och Karlatornet planeras.

Götaverksgatan 24  Eriksberg- Lindholmen, Göteborg

Utgångspris

2 095 000 kr

Boarea

35 kvm

Avgift

2 669 kr/mån

Antal rum

1 rum och kök

Våning

3 av 8

Här välkomnas man av en kvadratsmart hall med möjlighet till avhängning på höger sida. Förvaring finns i två garderober. Fönstret från rummet ger ett naturligt ljus in i hallen. På golvet ligger en stilren vit mattlackad trestavs-parkett (ask) samt vita målade väggar är genomgående i hela bostaden (ej badrum) vilket ger ett fint helhetsintryck.

Vidare in i rummet så har man en öppen planlösning och fönster i två väderstreck. Plats finns för mindre soffa, säng och matbord. Generösa fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp och fönsterbänkarna är i tidlös marmor.

I samma rum finns även köket. Köket är från Marbodal och har vita släta luckor med “push-to-open” lösning vilket gör det stilrent och snyggt, underskåpen är också vita men här är det handtag i rostfritt utförande, laminatbänkskiva i nyans svart mocka med underlimmad diskho och ovanför denna sitter ett stänkskydd i samma utförande vilket ger ett smakfullt intryck. Under väggskåpen sitter spotlights med dimmerfuktion (LED). Den maskinella utrustningen består av rostfri fläktkåpa, induktionshäll. integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn med micro i rostfritt samt kombinerad kyl och frys i rostfritt samtliga från Siemens.

Härifrån nås den härliga balkongen om ca 8,5 kvm som har ett underbart västerläge. Här finns plats för balkongmöbler och växter för den som önskar. Njut av sköna dagar ute, balkongen är delvis inbyggd i huset vilket skyddar mot vinden. En del av balkongen kommer ha en skyddande skärmvägg. Det finns även belysning och eluttag.

Det helkaklade badrummet nås från hallen. Tidlöst och smakfullt inrett med vitt matt liggande kakel på väggarna (24x45 cm) samt ljusgrått klinkergolv (Mittelgrau 15x15 cm). Badrummet är utrustat med en kombimaskin från Siemens med en smart arbetsbänk ovanför och väggskåp i vitt. Duschavdelning med två rundade infällbara glasdörrar, handfatskommod i vitt, badrumsskåp med spegeldörrar med belysning ovanför, wc samt handdukstork. I taket sitter infällda spotlights med dimmerfunkton (LED).

Varmt välkommen till denna moderna och smakfulla etta med härlig balkong. Här bor man i ett expansivt och spännande område alldeles intill älvinloppet. Härifrån nås city på endast 10 minuter och från Lindholmspiren finns även en gratisfärja till Rosenlund som nyttjas av många boende i området. Välkommen att trivas!

Bostaden är inflyttningsklar och visningarna kommer ske i bostaden.

Lisa Johansson
Lisa Johansson
0766-776844
lisa.johansson@agenturfast.se
Jeanette Schöldsten
0707-728678
jeanette.scholdsten@agenturfast.se

Nästa visning

Söndag 17 februari
kl 13:30
Varmt välkommen på visning! Boka via hemsidan eller ring 0766-77 68 44
Boka visning

TV- och internetanslutning

TV:
Bredband, 250/250 mbit via Bredbandsbolaget ingår i avgiften. Digitalt-grundutbud för tv-kanaler via Bredbandsbolaget ingår i avgiften. Det kommer finnas möjlighet att uppgradera både bredband och tv-paket mot en tillkommande kostnad som lägenhetsinnehavaren betalar. Sådant abonnemang tecknas av lägenhetsinnehavaren själv.

Bilplats/Övriga byggnader

Bilplats:
Föreningen förfogar över ca 50 garageplatser under huset. Preliminär hyra för dessa är 1 400 kr/mån. 31 garageplatser är i första hand avsedda för lägenheter om 3 rok eller större, lägenheter om 1-2 rok erbjuds parkering i mån av plats. Uppstår det en kö över parkeringarna kommer kön att baseras på avtalsdatum. Har du fler än en bil kan du anmäla intresse för fler parkeringar, detta kommer dock endast att kunna erbjudas i mån av plats och efter att lägenheter om 1-2 rok blivit tilldelade parkeringar. (Information hämtad från hemsida, https://bostad.skanska.se/sok-bostad/goteborg-dockan/fragor-och-svar
Övriga byggnader:
I föreningen finns: förråd, barnvagnsrum, cykelförråd, garage

Cykelparkering finns i källarplan. Det finns även cykelparkering på gården.

Ekonomi

Vatten/avlopp
41 kr
Hushållsel
250 kr
Sammanlagd driftkostnad
291 kr
Driftkostnad kommentar
Föreningen kommer att teckna ett gemensamt el-abonemang och kommer att debitera respektive bostadsrättsinnehavare efter dennes verkliga förbrukning. Årsavgift för vatten debiteras med 14 kr/kvm, årsavgift för el debiteras med 250 kr för 1:or och 2:or och 350 kr för 3:or och 4:or. Gällande el och varmvatten så kommer retroaktiv reglering ske efter faktiskt förbrukning.

Varmvatten 41 kr/mån och el 250 kr/mån = 291 kr/mån. Gällande el och varmvatten så kommer retroaktiv reglering ske efter faktiskt förbrukning.

Hemförsäkring tecknas av bostadsrättsinnehavaren.

Ekonomi, månadsavgift

  • Lägenhetsnummer 3A-1301 i Brf Lindholmspiren - -, Göteborg.
  • Pris 2 095 000 kr Utgångspris.
  • Månadsavgift 2 669 kr/mån.. värme, kallvatten, bredband, tv, telefoni, och förråd
  • Månadsavgiften är uppdelad i två delar, avgift bostad 2 504 kr + obligatorisk tillägg 165 kr, vilket blir 2 669 kr.
    Obligatoriskt tillägg som ingår i avgiften för tv, bredband och telefoni på 165 kr/mån. (Varmvatten 41 kr/mån och el 250 kr/mån = 291 kr/mån. Gällande el och varmvatten så kommer retroaktiv reglering ske efter faktiskt förbrukning).
  • Andel i föreningen är 0.5209%.
  • Andelsprocent: 0,52090 Andelsprocent kapital: 0,77018 Andelsprocent årsavgift: 0,57151 Enligt upplåtelseavtal Andelstal 1: 0,521 % och andelstal 2: 0,77 %
  • Bostadsrätten är pantsatt
  • Pantsättningsavgift 465 kr

Energideklaration

Finns ej. Detta brukar upprättas 2 år efter byggnationen färdigställts.
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 3A-1301
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Fast.beteckning:
Lindholmen 45:1
Våningsplan:
Våningsplan 3 av 8. Hiss finns.
Adress:
Götaverksgatan 24
Område:
Eriksberg- Lindholmen
Boarea:
35 kvm . Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum
1 rum och kök
Byggår:
2017-2018
Pris:
2 095 000 kr Utgångspris
Månadavgift:
2 669 kr/mån.

Anmälan till visning

Anmälan krävs. Välkommen att boka!

Föreningen

Om föreningen

Brf Lindholmspiren (org.nummer 769632-2598) registrerades hos Bolagsverket 11 maj 2016. Byggnationen är under uppförande och beräknas vara inflyttning under perioden november 2018 till och med december 2018. Byggnadsprojektet genomförs som en totalentreprenad av Skanska Averige AB. Föreningens fastighetsbeteckning är Lindholmen 45:1 i Göteborgs kommun. Adresserna kommer vara Götaverksgatan 18-26, 417 55 Göteborg. Tomtens areal är ca 2 909 kvm, bostadsarean är ca 7 296 kvm samt lokalarea ca 921 kvm.

På fastigheten uppförs det tre huskroppar varav e hus har 16 våningar, hus 2 består av förskola med 3 våningar och hus 3 är ett lamellhus med 6 och 8 våningar. Totalt innehållande 133 lägenheter, samt två lokaler, förskola och föreningslokal. Fördelningen är enligt följande 60 st 1 rok, 42 st 2 rok, 9 st 3 rok och 22 st 4 rok.

Föreningens fastighet kommer delta i samfälligheten Göteborg Lindholmen GA:8 som omfattar sopsugsanläggning. Fastighetens andelstal är för närvarande 0,6 %.

Avgiften är uppdelad i årsavgift 1 och 2. Årsavgift 2 varierar beroende på vilken upplåtelseavgift som valts av den första ägaren.

Enligt den ekonomiska planen kommer avgiften höjas med 2 % årligen.

Brf Lindholmspiren har satsat på miljön och ihop med Skanska byggt dessa Svanemärkta hus, fasaden har en snygg design, shingelteknik, plattorna sätts som ett fiskfjäll och materialet är av återvunnen aluminium. På ett av husen kommer det dessutom finnas solceller. I tre år kommer det även finnas två elbilar att boka kostnadsfritt, perfekt om du bara behöver bil några enstaka gånger.

Gällande el och varmvatten så kommer retroaktiv reglering ske efter faktiskt förbrukning. Årsavgift för uppvärmning av vatten samt årsavgift för hushållsel preliminärdebiteras. Avräkning sker därefter mot verklig förbrukning.

Området

Eriksberg- Lindholmen

Lindholmen har närhet till det mesta. Mängder av caféer, restauranger och affärer finns i området. Närhet finns till livsmedelsbutiker som ICA Kvantum och COOP. Eriksbergs köpcentrum ligger på kort avstånd med ett stort utbud av mindre butiker, bensinstation, bank m.m. Mycket bra kommunikationer till b.la. Göteborg centrum, Högsbo och Frölunda Torg genom stombusslinje 16, 58, buss 33, 99 m.fl. Gångavstånd finns till Sannegårdshamnen och Eriksbergskajen där man även kan ta Älvsnabben till Göteborgs City som enklast tas från Lindholmspiren. Mellan Lindholmspiren och Stenpiren är färjan 286 Älvsnabbare avgiftsfri.

Välkommen till Götaverksgatan 24
Utrymme finns för den som önskar matplats, soffa och säng
En nyproducerad etta med stilrena materialval
Härifrån har man inte långt till älven
En glasvägg skyddar entrén från väder och vind
Utsikt bort mot Ramberget och där det kända landmärket Karlatornet ska byggas
Stora fönsterpartier i två väderstreck skapar ett härligt ljusföde
Fönsterbänkar i marmor
Eller för den som vill ha bäddsoffa
Njut av härliga hemmakvällar med nära och kära
Ljus hall med förvaring i garderob och städskåp och vidare in nås ytterligare två garderober
Stilrent badrum med handdukstork till vänster, kombimaskin och spotlights med dimmerfunktion
Välkommen på visning!
Snart kan du få flytta in i denna nyproducerade etta
Många bra gång- och cykelvägar
Välkommen till Götaverksgatan i expansiva Lindholmen
Här ser man vart lägenheten ligger i huset
Lindholmen science park
Bara några minuter från bostaden nås Lindholmspiren där gratisfärja går över till Rosenlund
En härlig marin miljö
Njut av promenader och löpturer intill vattnet
Småbåtshamn
Spännande nyproduktionsprojekt
I det grå/blå-huset kommer denna etta finnas
HitCounter