Härlig utsikt över City från etta på våning 8

Dela denna bostad på Facebook

Vill du bo mitt i det moderna, expansiva Lindholmen så har vi här ditt nya drömboende. På våning 8 av 16 i omtalat nyproduktionsprojekt finner du denna kvadratsmarta 1:a med allt som kan önskas. Stort och modernt kök, badrum med egen tvättavdelning och härlig balkong. Till lägenheten hör även ett förråd och i avgiften ingår tv-kanaler, bredband och Ip-telefoni.
Här bor du nära det mesta, affärer, kommunikation, vatten- och båtliv. Området är expansivt och populärt både för företag, skolor och boende och granne med omtalade Karlatornet.
Ja, fördelarna är många! Välkommen att få dina förväntningar och förhoppningar uppfyllda du också.

Götaverksgatan 20  Eriksberg- Lindholmen, Göteborg

Utgångspris

2 250 000 kr

Boarea

35 kvm

Avgift

2 669 kr/mån

Antal rum

1 rum och kök

Våning

8 av 16

Direkt från hallen möts du av ljuset från de dubbla balkongdörrarna i det kvadratsmarta rummet inrett i ett modernt och stilrent formspråk.

HALLEN har plats för avhängning och bra förvaring i skjutdörrsgarderob med både hylla och hängmöjlighet. I hop med köksdelen som löper utefter den vänstra väggen finns även städskåp och garderob. Det fina golvet med askparkett löper från hall in till det stora rummet och väggarna är genomgående vitmålade och med sober grå fondvägg i rummet.

KÖKSDELEN med ljust grå luckor från Marbodal har gott om förvarings- och arbetsytor. Maskinell utrustning består av kyl/frys, diskmaskin, mikro, ugn och spishäll från Siemens, allt i rostfritt
RUMMET har härligt ljusinsläpp genom de dubbla balkongdörrarna och fönsterpartiet. Här finns plats för både matbord, soffa och säng.

Direkt till höger når du lägenhetens stora härliga BADRUM med egen tvättavdelning med kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Siemens, praktisk arbetsbänk i vit laminat och med väggskåp från Vedum ovanför.
Badrummet har hög standard med vitt blankt kakel på vägg(25*45), ljust grått klinker på golv( 15*15) från CC Höganäs. Urustningen i badrummet består av vit kommod med handfat från Vedum, spegel med belysning, WC stol och rundade vikbara duschdörrar i klarglas.

Jeanette Schöldsten
Jeanette Schöldsten
0707-728678
jeanette.scholdsten@agenturfast.se
Lisa Johansson
0766-776844
lisa.johansson@agenturfast.se

Nästa visning

Söndag 20 januari
kl 15:00
Välkommen att boka tid för visning!
Boka visning

TV- och internetanslutning

TV:
Bredband, 250/250 mbit via Bredbandsbolaget ingår i avgiften. Digitalt-grundutbud för tv-kanaler via Bredbandsbolaget ingår i avgiften. Det kommer finnas möjlighet att uppgradera både bredband och tv-paket mot en tillkommande kostnad som lägenhetsinnehavaren betalar. Sådant abonnemang tecknas av lägenhetsinnehavaren själv.

Bilplats/Övriga byggnader

Bilplats:
Föreningen förfogar över ca 50 garageplatser under huset. Preliminär hyra för dessa är 1 400 kr/mån. 31 garageplatser är i första hand avsedda för lägenheter om 3 rok eller större, lägenheter om 1-2 rok erbjuds parkering i mån av plats. Uppstår det en kö över parkeringarna kommer kön att baseras på avtalsdatum. Har du fler än en bil kan du anmäla intresse för fler parkeringar, detta kommer dock endast att kunna erbjudas i mån av plats och efter att lägenheter om 1-2 rok blivit tilldelade parkeringar. (Information hämtad från hemsida, https://bostad.skanska.se/sok-bostad/goteborg-dockan/fragor-och-svar
Övriga byggnader:
Det finns cykelförråd, rullstolsförråd, källarförråd och samlingslokal.
Driftkostnad kommentar
Hushållsel och varmvatten debiteras med fast kostnad/månad på avgiften. Retoraktiv reglering sker baserat på faktisk förbrukning. Hushållsel debiteras med 250 kr/mån och varmvatten 41kr/mån.
Obligatoriskt tillägg som ingår i avgiften för tv, bredband och telefoni på 165 kr/mån

Ekonomi, månadsavgift

  • Lägenhetsnummer 11802 i Brf Lindholmspiren, Göteborg.
  • Pris 2 250 000 kr Utgångspris.
  • Månadsavgift 2 669 kr/mån. I avgiften ingår värme, . Tv, bredband och Ip telefoni
  • Obligatoriskt tillägg som ingår i avgiften: tv, bredband och telefoni på 165 kr/mån, varmvatten 41 kr/mån och el 250 kr/mån kommer retroaktiv reglering ske efter faktiskt förbrukning.
  • Andel i föreningen är 0.5209%.
  • Andel av årsavgift är 0.76689%.
  • Andel kapital 0,77018
  • Bostadsrätten är inte pantsatt
  • Pantsättningsavgift 455 kr

Energideklaration

Ej tiilgänglig
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 11802
Fast.beteckning:
Lindholmen 45:1
Våningsplan:
Våningsplan 8 av 16. Hiss finns.
Adress:
Götaverksgatan 20
Område:
Eriksberg- Lindholmen
Boarea:
35 kvm
Antal rum
1 rum och kök
Byggår:
2018
Pris:
2 250 000 kr Utgångspris
Månadavgift:
2 669 kr/mån. I avgiften ingår värme, , Tv, bredband och Ip telefoni.

Anmälan till visning

Anmälan krävs. Välkommen att boka!

Föreningen

Om föreningen

Här skapas ett kvarter med Svanenmärkta hus. Det ena om hela 16 våningar med härlig utsikt ut över älven och staden till hus i mindre skala med 3 upp till 6-8 våningar. I ett av husen byggs en förskola och gården är tänkt att bli en grön oas.
Det blir kvadratsmarta ettor om cirka 35 kvadratmeter till fyror om cirka 90 kvadrat.
Bostadsarea ca 7296 kvm
Lokalarea ca 921 kvm.
Källarvåning med garage, lägenhetsförråd, barnvagnsrum och rullstolsförråd

Området

Eriksberg- Lindholmen

Lindholmen har närhet till det mesta. Mängder av caféer, restauranger och affärer finns i området. Närhet finns till livsmedelsbutiker som ICA Kvantum och COOP. Eriksbergs köpcentrum ligger på kort avstånd med ett stort utbud av mindre butiker, bensinstation, bank m.m. Mycket bra kommunikationer till b.la. Göteborg centrum, Högsbo och Frölunda Torg genom stombusslinje 16, 58, buss 33, 99 m.fl. Gångavstånd finns till Sannegårdshamnen och Eriksbergskajen där man även kan ta Älvsnabben till Göteborgs City som enklast tas från Lindholmspiren. Mellan Lindholmspiren och Stenpiren är färjan 286 Älvsnabbare avgiftsfri.

Härlig utsikt från våning 8
Nyproducerad etta med härlig utsikt över city
Balkong med högt och fritt läge
Stilrent kök
Härligt ljusinsläpp
Plats för soffgrupp eller bäddsoffa
Rymlig hall med plats för förvaring
Skjutdörrsgarderob i hall
Från hallen nås det rymliga badrummet
Badrum med tvättavdelning
Nyproducerad etta på 35 kvm på våning 8
Balkong på våning 8 av 16
Expansivt och populärt område
Här finns allt man kan önska
Rikt utbud av restauranger och caféer
Granne med Karlastaden
Fastighetskarta
HitCounter