Stor och välplanerad villa med havsutsikt!

Dela denna bostad på Facebook

Här slutar letandet och era husdrömmar kan bli förverkligade.
Nu har ni möjligheten att förvärva en stor och välplanerad Willa Nordic omritad av arkitekt Oskarsson efter säljarnas önskemål på populära Näset. Huset erbjuder 190 smarta kvadratmeter som innefattar blandannat ett stort vardagsrum med öppen spis, smakfullt och exlusivt kök från Kvänum, flera bra sovrum samt 111 kvadratmeter biyta och även ett generöst garage. I detta hem kan ni bjuda hem nära och kära för långa och härliga sommarkvällar ute på terassen med havet som utsikt eller i vardagsrummet med sin generösa takhöjd och många kvadratmeter. För att fullända en trevlig kväll kan ni ta ett härligt bad i badtunnan hela året om! Njut av en bra bok och en god kopp té framför en sprakande brasa en regnig höstdag. Förutom ett vackert hus så är detta ett fantastiskt läge med havsutsikt och även promenadavstånd till populära badplatser så som Smitska udden med mera. Med sitt skyddade läge vid lugn återvändsgata så kan barnen leka fritt, detta är drömmen för den lite större familjen.
Ja, fördelarna är många! Välkommen att få era förväntningar och förhoppningar uppfyllda ni också!
Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller en egen visning!

Norra Breviksvägen 63  Göteborg - Näset, Göteborg

Utgångspris

9 900 000 kr

Boarea

190 kvm

Antal rum

6 rum och kök, varav 5 sovrum

Entré

Hall

Stor och välkomnande hall med gott om förvaring i en klädkammare samt utrymme för extra förvaringsmöblemang om så önskas. Från hallen nås samtliga rum och utrymmen i souterräng. På golvet ligger det ett praktiskt klinkergolv och väggarna är tapetserade i sobra färger. För extra komfort så finns det golvvärme i alla boytor.

Sovrum 1/kontor
Bra rum som rymmer en soffa och ett skrivbord eller en säng med tillhörande nattduksbord. På golvet finner ni en ljus laminat och väggarna är bredspacklade samt målade i ljusa färger.

Badrum 1
Helkaklat och fräscht i ljusa färger. Badrumsutrustningen utgörs av WC med mjukstängning, duschhörna, två bra skåp och eluppvärmd handdukstork.

Tvättstuga
Väl tilltagen tvättstuga för den stora familjen med ljust klinker på golvet samt ljusa väggar. Tvättmaskin (Bosch), torktumlare (Bosch), torkskåp samt en rejäl diskho med tillhörande underskåp och bänk.

Förråd/garderob
Längst in i hallen ligger ett bra förråd med gott om förvaringsmöjligheter. Perfekt för den stora familjen att förvara familjens kläder i närhet till tvättstugan.

Matkällare
I direkt anslutning till ovan nämnda förråd så finner ni en väl tilltagen matkällare.

Ovanvåning
Välkommen en trappa upp till husets hjärta, det sociala planet med kök, vardagsrum, sovrum, balkong och uteplats med vacker utsikt ut mot havet. Härifrån når ni även den soliga uteplatsen med gott om plats för alla era nära och kära.

Kök
En trappa upp ligger en hall som tar er till samtliga rum på ovanvåningen och det första ni möts av är köket vilket är påkostat och småfullt från Kvänum med bland annat en snygg mörk granitbänkskiva och spotlights i taket. Här är det inte bara kök som fås plats med utan även en matplats för flera personer med vacker utsikt ut mot havet. Köksutrustningen består av Kyl/frys med ismaskin och möjligheten till att göra eget bubbelvatten(Siemens), kaffemaskin(Gaggenau), inbyggd ugn (Siemens), inbyggd micro (Siemens), integrerad diskmaskin (Siemens), induktionshäll (Siemens), vinkyl och en smakfullt designad köksfläkt.

Balkong
I direkt anslutning till köket ligger en mysig balkong i soligt söderläge med samma vackra havsutsikt som i köket.

Vardagsrum
Här får ni en härlig rymd med sin storlek samt sin väl tilltagna takhöjd. På golvet ligger det en fin parkett och väggarna är ljusa. Ni rymmer här en stor matplats med vacker utsikt över takåsarna samt även här mot havet, en större soffgrupp med tillhörande tv-bänk och soffbord och en myshörna vid den smakfulla braskaminen. Även här finns det skön golvvärme vilket är genomgående för hela detta plan. Ett härligt ljus ges via fönster längs tre av rummets fyra sidor.

Uteplats
Från vardagsrummet tar ni er enkelt ut på den mysiga uteplatsen. Med sin stora storlek får ni gott och väl plats med en större loungegrupp, grill, matplats och solstolar. Här kan långa sommarkvällar spenderas med nära och kära samtidigt som ni njuter av solens vackra skådespel över havet.

Sovrum 2 (Master)
Hemmets större sovrum rymmer en stor dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. På golvet ligger det en fin parkett och väggarna är ljusa. Extra förvaring ges via två garderober längs rummets ena sida. Här har ni även en egen utgång till balkongen.

Badrum 2
Större badrum, helkaklat i ljus kulör. Badrumsinredningen består av två handfat med tillhörande kommoder, mellanskåp och överskåp. WC med mjukstängning, duschhörna, inkaklat badkar och uppvärmd handdukstork.

Sovrum 3
I husets ena gavel ligger ännu ett sovrum där ni får plats med en stor dubbelsäng med tillhörande nattduksbord och ett skrivbord. Väggarna är även här bredspacklade samt målade och på golvet ligger samma fina parkett som tidigare nämnts.

Walk - in - closet / Sovrum 4
Detta rum används idag som en stor walk in closet men kan lika gärna användas som ett extra sovrum om så önskas. Gott om förvaring ges via fyra garderober. På golvet ligger det en plastmatta och väggarna är tapetserade i ljus färg.

Loft
Ytterligare en våning upp ligger ett större rum som kan användas till sovrum, allrum eller gästrum. Från denna höjd kan en vacker utsikt över takåsar och hav avnjutas. I direkt anslutning så finns även ett bra förråd.

Ola Olsson Possfelt
Ola Olsson Possfelt
0709744950
ola.olsson-possfelt@agenturfast.se
{handlaggare_2_namn}
Jeanette Schöldsten
0707-728678
jeanette.scholdsten@agenturfast.se

Nästa visning

Söndag 1 juli
kl 15:00 – 16:00
Varmt välkommen på visning! Boka via hemsidan eller ring 0709-74 49 50
Tisdag 3 juli
kl 17:30 – 18:30
Varmt välkommen på visning! Boka via hemsidan eller ring 0709-74 49 50
Boka visning

Byggnadssätt

Grund:
Betong
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Liggande träpanel
Takbeklädnad:
Betongpannor
Hängrännor:
Plåt
Fönster:
3-glasfönster
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Larm:
Finns
Centraldammsugare:
Finns
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Bergvärme
Renoveringar:
Tomten köptes 1997 samma år börjades byggnationen av huset som var klart i April 1998. 2005: Från början fanns det ett Ikea kök men bytte ut det 2005 till Kvänum kök med ny maskinpark. 2010: Rullgardiner i vardagsrum och kök Renovering nytt golv, dörrfärg väggar mm på rummet längst upp 2011: Ommålning mm vardagsrum 2012: Badtunna installerad Fundament till Badtunna Garderober i förråd källare 2014: Byte av torkskåp 2015: Ommålning hus Ombyggnad altan mot nya L stödet samt inklädning av L stöd 2016: 2 nya WC Nya badrumskranar samt dusch Nya markiser med motorer och ny automatik - kök och vardagsrum. Ommålning luckor och lådor badrum plan 2- Byte tvättmaskin och torktumlare 2017: Ny kyl och frys, diskmaskin Byte av larm Lampor utomhus mot L stödet Bytt lampor runt hus 2018 Staket mot grannen söder Byte av golv arbetsrum 1 vån Inklädnad av L stöd parkering

Tomt/uteplats

Tomt:
Tomtarea 810 m² (friköpt).
Uteplats:

Uteplats 1: Altan, läge sydväst.
Uteplats 2: Balkong, läge söder.

Bilplats/Övriga byggnader

Bilplats:
Bilplats 1: Garage med plats för 1 bil. Bilplats 2: Carport med plats för 1 bilar. Bilplats 3: P-plats med plats för 3 bilar.

Servitut/ planbestämmelser

Rättigheter-förmån:
Officialservitut Väg
Gemensamhetsanläggning:
Göteborg Näset GA:82
Planbestämmelser:
Detaljplan (1994-02-17) , Detaljplan (1996-09-17) , Fastighetsplan (1996-09-17)

Ekonomi

Taxeringsvärde
4 967 000 kr (fastställt avseende år 2015)
Byggnadsvärde
2 682 000 kr (värdeår 1998)
Markvärde
2 285 000 kr
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Uppvärmning
21 679 kr
Försäkring
5 000 kr
Vatten/avlopp
5 500 kr
Renhållning
1 700 kr
Sammanlagd driftkostnad
33 879 kr

Energideklaration

Energiprestanda
60 kWh/kvm år
Energiklass D.
Status: Energideklaration är utförd
Datum: 2018-06-21
Beställd/utförd av: Emma Gustafsson, Independia Analys AB

Övrigt

Inteckningar: 8 st á  4 465 000 kr

Typ:
Friliggande villa
Byggnadstyp:
1 ½ plan med soutteräng
Fast.beteckning:
Näset 115:27
Adress:
Norra Breviksvägen 63
Område:
Göteborg - Näset
Boarea/biarea:
190 kvm/111 kvm . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Antal rum
6 rum och kök, varav 5 sovrum
Tomt:
Tomtarea 810 m² (friköpt).
Uteplats:

Uteplats 1: Altan, läge sydväst.
Uteplats 2: Balkong, läge söder.

Byggår:
1998
Pris:
9 900 000 kr utgångspris

Anmälan till visning

Anmälan krävs. Välkommen att boka!

Området

Göteborg - Näset

Näset är en halvö tillhörande Göteborg. På grund av sitt geografiska läge så finns det många fina badplatser så som den kanske mest kända, Smithtska udden vilken även är en utmärkt plats för fågelskådning. Bebyggelsen består mestadels av villor och radhus. För den som har båt så finns det ett par småbåtshamnar där Bjölahamnen och Hammars båthamn är de största.
Näset är en populär plats att bosätta sig på, inte minst tack vare närheten till havet, skolor, butiker och centrala Göteborg.

Välkommen till Norra Breviksvägen 63 med utsikt över hav och takåsar
Solig altan med generösa ytor!
Stort hus med både garage och carport
Här kan härliga sommardagar och långa sommarkvällar spenderas...
...med havsutsikt!
Från uteplatsen in i vardagsrummet med en härlig rymd
Här kan höstkvällarna spenderas med en god bok framför en sprakande brasa
Matplats för de större sällskapen..
Otroligt mysig uteplats med körbärsträd
Efter en lång dag på stranden kan ni koppla av i hängmattan eller....
....eller ett bad i badtunnan.
Påkostat och smakfullt kök från Kvänum....
...självklart med havsutsikt
....med matplats för flera!
Master bedroom med egen utgång till den soliga balkongen...
....självklart även den med havsutsikt
Walk in closet!
Högst upp i huset!..
...givetvis med...
...utsikt!
Generös hall!
Välkomna till Näset!
Varmt välkomna att boka er på visning!
Entréplan
Mellanplan
Övreplan
HitCounter