Välskött familjevilla med promenadavstånd till Gårda brygga

Dela denna bostad på Facebook

Välkommen till Olles väg 13, en välskött villa om 100 väldisponerade kvadratmeter. På en plan och lummig trädgårdstomt bor ni i ett hus från 1997 men som är mycket väl omhändertaget sen dess. Huset innefattar tre bra sovrum, vardagsrum i gavelläge, helkaklat badrum, gäst-WC, kök med matplats, grovkök och ett stort uterum. Njut av närheten till salta bad, härliga promenadstråk, närservice, två skolor, förskola och mycket mer!
Åsa som ort har blivit otroligt populärt, inte minst tack vare pendelstationen som tar er smidiigt och lätt till Kungsbacka, Göteborg, Varberg och även Halmstad.
Varmt välkomna att boka er på visning!

Olles Väg 13  Åsa, Kungsbacka

Boarea

100 kvm

Antal rum

4 rum och kök, varav 3 sovrum

Hall
Välkomnande hall med praktiskt klinkergolv där blöta gummistövlar kan stå och torka efter en dag i naturen. Avhängning görs med fördel i nischen till vänster om ytterdörren. Väggarna går i ljus och varm färg. Från hallen når ni även bostadens gäst-wc som är utrustad med WC, handfat med kommod och ett spegelskåp.

Sovrum 1
Detta sovrum har perfekt storlek till ett barnrum, rum till tonåring eller kontor. Ni rymmer en säng med nattduksbord samt ett skrivbord. På golvet ligger det en parkett och väggarna är ljusa.

Badrum
Helkaklat badrum som är utrustat med duschhörna, handfatt med kommod, WC, spegelskåp och extra väggfasta förvaringsskåp.

Sovrum 2
Likt föregående sovrum så har även detta flera användningsområden. På golvet ligger det en fin parkett och väggarna är tapetserade i sköna färger.

Vardagsrum
Väl tilltaget vardagsrum i gavel vilket ger ett fint och naturligt ljus. Ni rymmer gott och väl en soffhörna, soffbord, tv-bänk samt exempelvis bokhyllor om så önksas. Flera stora fönster släpper in ett trevligt ljus. På golvet ligger det en parkett och väggarna är tapetserade i ljusa färger.

Uterum
Inglasat uterum med en msyig heltäckningsmatta för extra komfort.

Sovrum 3 “Master”
Huset stora sovrum ligger i ena änden av huset och rymmer en dubbelsäng med tillhörande nattduksbord samt en extra förvaringmöbel. Längs ena kortsidan är det flera inbyggda garderober. På golvet ligger det en parkett och väggarna tapetserade i ljusfärg förutom på en mörk fond.

Kök/matplats
Hemtrevligt kök som är utrustat med fullstor kyl och frys, ugn med spishäll, köksfläkt samt diskmaskin. Luckor samt väggar är ljusa och på golvet ligger det en parkett. Här rymmer ni en matplats för flera personer.

Grovkök
Vältilltaget med goda arbetsytor. Utrustningen består av tvättmaskin och torkskåp. På golvet ligger det en praktiskt plastmatta och väggarna är tapetserade i ljus färg.

Ola Olsson Possfelt
Ola Olsson Possfelt
0709744950
ola.olsson-possfelt@agenturfast.se
{handlaggare_2_namn}
Jeanette Schöldsten
0707-728678
jeanette.scholdsten@agenturfast.se

Byggnadssätt

Grund:
Torpargrund
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Stående träpanel
Takbeklädnad:
Betongpannor
Hängrännor:
Plåt
Fönster:
3-glasfönster
Ventilation:
Mekanisk frånluft med återvinning
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp

Tomt/uteplats

Tomt:
Tomtarea 1 082 m² (friköpt). Två äppleträd, svart- och röda vinbär
Uteplats:

Uterum, inglasad om ca 20 m², läge västligt.

Bilplats/Övriga byggnader

Bilplats:
Bilplats 1: Garage med plats för 1 bil. Bilplats 2: P-plats med plats för 3 bilar.

Servitut/ planbestämmelser

Gemensamhetsanläggning:
Kungsbacka Ölmanäs GA:8, Kungsbacka Ölmanäs GA:9
Planbestämmelser:
Detaljplan (1994-02-10)

Ekonomi

Taxeringsvärde
2 095 000 kr (fastställt avseende år 2015)
Byggnadsvärde
1 120 000 kr (värdeår 1997)
Markvärde
975 000 kr
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Typ:
Friliggande villa
Byggnadstyp:
1-planshus
Fast.beteckning:
Ölmanäs 8:207
Adress:
Olles Väg 13
Område:
Åsa
Boarea/biarea:
100 kvm/20 kvm . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Antal rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Tomt:
Tomtarea 1 082 m² (friköpt). Två äppleträd, svart- och röda vinbär
Uteplats:

Uterum, inglasad om ca 20 m², läge västligt.

Byggår:
1997

Området

Åsa

Åsa är en tätort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 45 kilometer söder om Göteborg.
Åsa är kanske mest känt för att vara en mycket populär badort med flera fina sandstränder och badplatser. Idag är orten även en populär plats för människor i alla åldrar att bosätta sig på permanent eller som fritidsboende. Detta bidrog inte minst pendelstationen med som stod klar i december 2013. Därifrån kan du enkelt ta tåget till Göteborg eller söderut om så önskas.

Åsa består av flertalet större områden. Bland annat Österbyn, Gårda Brygga, Kläppa, Buared, Ölmanäs samt centrala Åsa, där finns skolorna och busshållplatserna varifrån bussar går till Kungsbacka, Frillesås och Varberg.

De skolor som nämns ovan är:
Åsaskolan F-9
Åsa Gårdsskola F-9
Löftadalens folkhögskola

På orten finns livsmedelsbutik, bageri, bensinstation med bilverkstad, restauranger och några specialbutiker.

Orten har en idrottsförening, Åsa IF, som är aktiv inom fotboll, innebandy, bordtennis med mera. Varje år arrangeras Åsa-cupen i fotboll för flickor och pojkar upp till och med 12 år. Cupen lockar lag från hela södra Sverige. I bordtennissektionen arrangeras årligen Åsacup-poolen, med deltagare från stora delar av västra Sverige.

HitCounter