Otroligt fräsch tvåa med inglasad balkong!

Dela denna bostad på Facebook

Välkommen till Söndagsgatan 35 och denna fräscha tvåa på våning 3 av 3. Lägenheten erbjuder ett modernt kök med ett större vardagsrum i öppen planlösning, inglasad balkong i västligt läge, goda förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum med golvvärme och mycket mer!
Bo med närhet till naturen, goda kommunikationer, skolor, dagis, affärer med mera.
Varmt välkomna på visning av denna tvåa med det där lilla extra!

Söndagsgatan 35  Kortedala, Göteborg

Utgångspris

1 795 000 kr

Boarea

54 kvm

Avgift

3 606 kr/mån

Antal rum

2 rum och kök, varav 1 sovrum

Våning

3 av 3

Välkommen till Söndagsgatan 35, på våning 3 av 3. Här välkomnas man av en rymlig och möblerbar HALL. Direkt till vänster finns möjlighet till avhängning.Från hallen nås vardagsrum och kök, sovrummet, en walk in closet samt badrummet.
Fräscht parkettgolv och vitmålade tapeter.

Till höger från hallen nås BADRUMMET som är helkaklat i ljusa färger med skön golvvärme under fötterna. Inredningen består av handfat med kommod, stor badrumsspegel, dusch, WC och en toppmatad tvättmaskin (cylinda).

Vidare i lägenheten finner ni SOVRUMMET som har en snygg laminat samt väggar med ljust målad tapet. Här ryms det en dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. God förvaring ges via en stor garderob längs med ena kortsidan av rummet.

För extra förvaring så finns det även en rymlig walk in closet i bostaden.

VARDAGSRUMMET är stort och luftigt med gott ljusinsläpp. Här får ni gott och väl plats med en stora soffa med tillhörande soffbord och tv-bänk. På golvet ligger det en snygg och fräsch parkett och på väggarna sitter det en ljust målad tapet. Under samtliga fönster i lägenheten sitter det ljupa fönsterbleck i sten som kan inredas på ett snyggt sätt. Som ett extra plus i kanten så finns det även spotlights längs med hela innertaket.

KÖKET ligger via en öppen planlösning i vardagsrummet. Denna del rymmer en matplats för flera personer samt en extra förvaringsmöbel om så önskas.
Köket är mordernt med högblanka luckor, mörk arbetsbänk och fräsch utrustning som består av spishäll, inbyggd ugn och micro, köksfläkt, kyl/frys och en inbyggd diskmaskin.

Sist men absolut inte minst så har även bostaden en inglasad balkong i västligt läge som kan inredas med ett mindre bord och tillhörande stolar.

Varmt välkomna på visning!

Ola Olsson Possfelt
Ola Olsson Possfelt
0709744950
ola.olsson-possfelt@agenturfast.se
Sofia Andersson
Fastighetsmäklare
0705-154520
sofia.andersson@agenturfast.se

Nästa visning

Söndag 21 januari
kl 13:00
Välkommen att boka!
Måndag 22 januari
kl 17:30
Välkommen att boka!
Boka visning

Tomt/uteplats

Uteplats:

Balkong, inglasad, läge västligt.

Bilplats/Övriga byggnader

Bilplats:
78 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö. 175 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
Övriga byggnader:
Det finns en mindre matkällare och källarförråd.

Ekonomi

Försäkring
119 kr
Hushållsel
250 kr
Sammanlagd driftkostnad
369 kr

Ekonomi, månadsavgift

  • Lägenhetsnummer 347 i HSB BRF Kortedala i Göteborg, Göteborg.
  • Pris 1 795 000 kr utgångspris.
  • Månadsavgift 3 606 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten. TV och internet (100 mbit)
  • Andel i föreningen är 0.28381%.
  • Andel av årsavgift är 0.28381%.
  • Bostadsrätten är pantsatt
  • Pantsättningsavgift 455 kr
  • Inre reparationsfond är 1 033 kr, kontrollerad 2018-01-02

Energideklaration

Energiprestanda
135 kWh/kvm år
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 347
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Fast.beteckning:
Kortedala 68:1
Våningsplan:
Våningsplan 3 av 3.
Adress:
Söndagsgatan 35
Område:
Kortedala
Boarea:
54 kvm . Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Uteplats:

Balkong, inglasad, läge västligt.

Byggår:
1956
Pris:
1 795 000 kr utgångspris
Månadavgift:
3 606 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, TV och internet (100 mbit).

Anmälan till visning

Anmälan krävs. Välkommen att boka!

Föreningen

Om föreningen

Brf Kortedala är en utav de första bostadsrättsföreningarna i Kortedala och startades 1956. I föreningen finns det 349 lägenheter fördelade på 10 hus, 78 garage och 175 p-platser. Lägenhetsfördelningen är 36 stycken 1 rok, 218 stycken 2 rok 86 stycken 3 rok och 9 stycken 4 rok. Föreningens fastighet är fullvärdesförsäkrad i Moderna försäkringar.

Då föreningen har brutet räkenskapsår, så tas beslut om hyreshöjningar först under våren då de har arbetat fram årets budget. De senaste avgiftsförändringarna var en höjning med 3% 2015-01-01 och 4% 2017-07-01

Föreningen håller för närvarande på med en omfattande renovering av föreningens balkonger. Efter att denna renovering är klar planerar de att byta ut låssystemet i föreningen, oklart när detta arbetet kommer att påbörjas dock.
Föreningen har investerat i nya tvättmaskiner på Östra midvintersgatan 14-16

Området

Kortedala

Under 1950-talet byggdes Göteborgs första förort Kortedala upp. Stadsdelen, som är belägen ca 7 km nordost om centrala Göteborg, ingår i stadsdelsnämndsområdet Östra Göteborg. Innan området byggdes upp under 50-talet bestod bebyggelsen främst av torp och bondgårdar. Kortedala har idag blandad bebyggelse, dock mest flerbostadshus där 2-3 rum och kök dominerar men också en del villor. Då det pågår ett generationsskifte så är även befolkningen blandad och här bor både yngre, äldre och barnfamiljer.

På Adventsvägen 1 ligger Kortedala Museum där den nyfikne för en stund kan ta ett steg in i vardagslivet så som det kunde se ut under 50- och 60-talet. Museet är en lägenhet om 2 rum och kök som bevarats i ett så nära ursprungligt skick som möjligt och är inredd med tidstypiska föremål anpassade för en arbetar- och tjänstemannafamilj.

I Kortedala finns flertalet torg, däribland Kortedala torg, Citytorget och Årstidstorget. Årstidstorget ligger i den norra delen av Kortedala och här finns bland annat tillgång till vårdcentral, pizzeria och konditori. Även Citytorget ligger i den norra delen och här hittar du mataffär, frisör, gatukök, tandvård, pub med restaurang med mera. Kortedala Torg ligger i hjärtat av stadsdelen och här finns bland annat mataffär, gym, apotek och bibliotek. Även flertalet förskolor, skolor, fritidshem samt ishall finns i närområdet.

I Kortedala bor du med naturen som granne kombinerat med närhet in till stan. För den som är intresserad av natur- och friluftsliv finns här utmärkta promenadstigar och ett fantastiskt växt- och djurliv, bland annat i naturreservatet Lärjedalen där Lärjeån slingrar sig fram. Är du intresserad av fiske ger Säveån möjlighet till detta och mycket mer. Det underbara koloniområdet Klaras Ängar samt Lärjeheds fritidsområde finns i närheten och dessutom finns här flertalet odlingsområden.

Täta spårvagnsavgångar tar dig in till Brunnsparken på ca 15-20 minuter beroende på varifrån du åker. Från hållplats Allhelgonakyrkan som ligger precis vid Citytorget tar spårvagn 7 eller 11 dig in till Brunnsparken på ca 18 minuter. Vagnarna avgår med täta mellanrum, på förmiddag och eftermiddag ca var 4-5:e minut. Läs gärna mer om avgångar och hållplatser på www.vasttrafik.se.

HitCounter