Mycket fräsch genomgångslägenhet med stor uteplats i soligt läge

Dela denna bostad på Facebook

Vi har fått äran att presentera denna stora och genomgående fräscha tvåa på Barken Storegrunds gata 7 i populära Sannegårdshamnen, en genomtänkt lägenhet med älvutsikt, stilfulla materialval, generösa utrymmen, uteplats i soligt och skyddat läge mot den lugna innergården och mycket mer. Lägenheten är belägen 1 trappa upp från gatan vilket ger en minimal insyn. Bo med närhet till det mesta så som mataffärer, gym, kommunikationer, restauranger, lekplats samt den omtyckta & välkända kajpromenaden.

Varmt välkomna på visning!

Barken Storegrunds gata 7  Eriksberg - Sannegårdshamnen, Göteborg

Utgångspris

2 995 000 kr

Boarea

68 kvm

Avgift

4 083 kr/mån

Antal rum

2 rum och kök, varav 1 sovrum

Våning

1 av 4

Budgivningshistorik

Bud Alias Datum
3 150 000 kr 1 2017-12-08 14:04
3 110 000 kr 2 2017-12-08 12:10
3 100 000 kr 1 2017-12-08 10:14
3 075 000 kr 2 2017-12-08 09:40
3 050 000 kr 1 2017-12-07 17:31
3 005 000 kr 2 2017-12-07 16:22
2 995 000 kr 1 2017-12-07 15:47

HALL
Rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i form av förrådsutrymme. Här får ni även plats med en extra hallmöbel om så önskas. På golvet ligger en fräsch parkett och väggarna är målade i en ljus kulör, vilket är genomgående för hela lägenheten förutom badrummet.

SOVRUM
Här finns gott om plats för en dubbelsäng med tillhörande sängbord. Även här finns gott om förvaring i form av fyra inbyggda garderober. Från fönstret ges en glimt av älven.

KÖK
För den som gillar att laga mat och arbeta i köket är detta en dröm. Mycket fräscht med vita luckor i högglans, vitt fasat kakel samt en måttanpassad köksö med stenskiva. Från det härliga burspråket ges även möjlighet att blicka ut över älven. Köksutrustningen består av en induktionshäll, inbyggd köksfläkt, integrerad diskmaskin, ugn och micro.

BADRUM
Helkaklat i ljusa toner, handfat med kommod och spegelskåp, kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt badkar.

VARDAGSRUM
Stort och luftigt med generösa fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Med vardagsrummets stora rymd finns gott om plats för både en soffhörna och matplats för minst sex personer.

Sist men absolut inte minst finns en väl tilltagen och insynsskyddad uteplats med trädäck i söderläge. Här kan långa sommardagar spenderas med en grillkväll som ett härligt avslut på en fin julidag.

Förutom allt som ovan nämnts så ingår det även ett källarförråd till lägenheten.

Ola Olsson Possfelt
Ola Olsson Possfelt
0709744950
ola.olsson-possfelt@agenturfast.se
Lisa Johansson
0766-776844
lisa.johansson@agenturfast.se
Renoveringar:
Brf Masten tecknade ett avtal med HSB Göteborg under 2010 avseende upprättande och vidmakthållande av en underhållsplan. Underhållsplanen färdigställdes 2010, och fastställdes av styrelsen samma år. Som underlag till föreningens underhållsplanering finns bl a en 5-årig åtgärdsplan, en 10-årig underhållsplan och en 30-årig underhållsprognos. Styrelsen uppdaterar löpande planen varje år där hänsyn bland annat tas till den årliga underhållsbesiktningen och de åtgärder som genomförts under året. Med hjälp av planen kan föreningen få en jämnare avgiftsutveckling och styrelsen har ett viktigt underlag för den långsiktiga budgetplaneringen. Underhållsplanen ger en helhetssyn på fastighetens underhåll och en översikt över alla framtida underhållsåtgärder vad gäller omfattning, kostnader och tid. Förutom reparationer och ombyggnationer den närmsta tiden, planeras underhåll som behöver utföras i fastigheten på längre sikt. Då kan uteblivna underhållsåtgärder undvikas som i ett senare skede kan leda till kostsamma reparationer.

TV- och internetanslutning

TV:
Kabel-TV-anläggning, leverantör Canal Digital via GothNet. Grundutbud till kabel-TV (analoga kanaler) ingår i hyresavgiften.
Internet:
Fiber-Lan via Bredbandsbolaget. Från och med 1 juni 2016 ingår bredband (250/100 Mbps) i månadsavgiften.

Tomt/uteplats

Uteplats:

Golv och avskiljande partier i trä.
Uteplatsen är i sydligt läge.

Bilplats/Övriga byggnader

Bilplats:
Parkering: Parkeringsdäck/varmgarage under gården. Garaget kan nås genom de trapphus, utrustade med personhiss, som finns på innergården. Parkeringsplatserna är för föreningens medlemmar och tillhör inte lägenheten. En separat kö finns till de 35 platser som föreningen har. Anmälan till garageplatskön sker via formulär på föreningens hemsida. P-tillstånd i Sannegårdshamnen kan fås genom Göteborgs Stads Parkerings AB.
Övriga byggnader:
Till varje lägenhet finns individuella förråd för förvaring. Ett litet antal extraförråd finns för separat uthyrning i mån av tillgång. Förråden nås via respektive trapphus eller tillhörande hissar.

Gemensamhetsanläggningar: Två tvättstugor delas mellan tre föreningar (en tvättstuga finns i källarplan, Barken Storegrunds Gata 7, den andra i Barken Beatrices Gata 8). Tvättstugan har 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkrum och mangel. Två cykelrum samt barnvagnsrum finns i källarplan.

Samfälligheten Skrovet förvaltar en gemensamhetsanläggning som omfattar garage med tillhörande trapphus och hissar, tillfartsramp, kör- och gångytor, grönytor, lekplats, belysning, sopsug, grovsoprum, cykelrum, barnvagnsrum, tvättstugor (2 st.), föreningslokal, ventilationsanläggningar, ledning för vatten, avlopp och dagvatten, undercentral för fjärrvärme inkl. ledningar, anläggning för kabel-TV inkl. grundutbud, el- och teleledningar, vattenmätare och elmätare för gemensam el samt andra för fastigheten erforderliga anläggningar.

Övernattningslägenhet: En övernattningslägenhet finns att boka för föreningens (och samfällighetens) medlemmar. Lägenheten finns i källarplan, Barken Storegrunds Gata 7.

Ekonomi

Försäkring
330 kr
Hushållsel
200 kr
Sammanlagd driftkostnad
530 kr

Ekonomi, månadsavgift

  • Lägenhetsnummer N23 i Brf Masten på Norra Älvstranden, Göteborg.
  • Pris 2 995 000 kr utgångspris.
  • Månadsavgift 4 083 kr/mån.
  • I månadsavgiften (hyra) ingår värme, VA, bredband (250/100 Mbps), IP-telefoni och kabel-TV
  • Andel i föreningen är 1.4717%.
  • Andel av årsavgift är 1.47157%.
  • Bostadsrätten är pantsatt
  • Pantsättningsavgift 448 kr

Energideklaration

Energiprestanda
90 kWh/kvm år
Status
Energideklaration är utförd
Datum
2009-06-29
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr N23
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Fast.beteckning:
Sannegården 44:2
Våningsplan:
1 trappa upp från gatan. Hiss finns.
Adress:
Barken Storegrunds gata 7
Område:
Eriksberg - Sannegårdshamnen
Boarea:
68 kvm . Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Uteplats:

Golv och avskiljande partier i trä.
Uteplatsen är i sydligt läge.

Byggår:
2004-2006
Pris:
2 995 000 kr utgångspris
Månadavgift:
4 083 kr/mån.

Föreningen

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen registrerades 1991-11-08 och är ett s.k. privatbostadsföretag enligt inkomstskattelagen (1999:1229) och utgör därmed en äkta bostadsrättsförening.
I föreningen finns totalt 63 lägenheter fördelade i två flerbostadshus på fyra och fem våningar. Lägenhetsfördelning: 1 rok (5 st.), 2 rok (37 st.), 3 rok (18 st.), 4 rok (2 st.), 5 rok (1 st.)
Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Skrovet, Sannegården Ga:27 tillsammans med Brf Riggen på Norra Älvstranden och Brf Fören på Norra Älvstranden. Brf Masten på Norra Älvstrandens andel i Skrovet är 34,6%.
Förvaltare fr.o.m den 2008-01-01 är SBC Väst. Den totala ytan är ca 4 754 kvm.

Fullvärdesförsäkring finns via Länsförsäkringar.

Inga större renoveringar är planerade. Senaste omfattande renoveringen är fasadrenoveringen som gjordes 2016-2017.

Inga avgiftsförändringar är planerade i nuläget. Senaste avgiftsförändringen var april 2017 då den sänktes med 5%.

För ytterligare information, se föreningens hemsida www.brfmasten.se

Området

Eriksberg - Sannegårdshamnen

Från din nya adress i Sannegårdshamnen har du gångavstånd till all service och handel såsom apotek, bibliotek och vårdcentral.  Eriksbergs köpcentrum med Coop, Hemtex, Lindex, Systembolag, Triumf glass och blomsteraffär. ICA Kvantum med bageri ligger bara några steg bort. Känner du för att gå ut och äta finns en uppsjö av möjligheter alltifrån sushi och pizza till fine dining. I Sannegårdshamnen har även Hagabadets nya anläggning öppnat med spa, gym och restaurang. På Eriksberg finns även SATS träningscenter (anläggningen på Eriksberg har för blivit utnämnd till att ha bästa service bland alla SATS-anläggningar i hela Sverige). Det finns också ett rikligt cafeutbud. Vill du ta dig in till City stannar buss 16, 99, 45, 33 och Gul express alldeles i närheten, samt Älvsnabben som lägger till både vid Slottsberget och Eriksberg. Här finns härliga promenadstråk längs med vattnet och grönområden med vidsträckt utsikt (Slottsberget, Sörhallsberget, Färjenäsparken samt Ramberget). Vid Färjenäsparken finns en stor lekplats för barn i varierande åldrar samt fina grillplatser och en fantastisk vidsträckt utsikt över Göteborg och hamninloppet.

I området finns flertalet förskolor och grundskolor.

Hall
Plan
HitCounter