Genomgående fräsch lägenhet högt upp i huset med fin utsikt.

Dela denna bostad på Facebook

Varmt välkomna till Östra midvintersgatan 16, en genomgående fräsch lägenhet med fin utsikt, smart planerad, helkaklat badrum och mycket mer!
Vackra orginaldetaljer så som fiskbensparkett och fönsterbleck i sten gifter sig perfekt med dem nya detaljerna. Bo i lummiga Kortedala med närhet till bra kommunikationer, affärer, skolor, dagis samt fina promenadstråk.

Östra midvintersgatan 16  Kortedala, Göteborg

Utgångspris

1 800 000 kr

Boarea

61 kvm

Avgift

3 974 kr/mån

Antal rum

3 rum och kök, varav 2 sovrum

Våning

7 av 9

Budgivningshistorik

Bud Alias Datum
1 800 000 kr 1 2017-12-12 14:58

HALL
Rymlig hall med gott om förvaring i form av två garderober med tillhörande överskåp samt en “walk in closet”. På golvet ligger det en praktisk plastmatta i mörk färg och väggarna är tapetserade i ljus färg.

VARDAGSRUM
Stort och luftigt med en vacker original fiskbensparkett samt väggar tapetserade i ljusfärg med en fond i ett snyggt mönster. Vackra fönsterbleck i sten pryder de stora fönsterna. Här får ni gott och väl plats med en soffa, soffbord, tv-bank och även matplats. Från vardagsrummet tar ni er även ut till balkongen som i skrivande stund håller på att renoveras för att bli något större än den ursprungliga samt inglasad.

SOVRUM 1
Även kallat master bedroom, här ryms en stor dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Ett härligt ljusinsläpp ges genom ett fönster som även här pryds av fönsterbleck i sten. På golvet ligger det en laminat och väggarna är tapetserade i sobra färger. Här ges även extra förvaring i form av två garderober.

KÖK
Köket är fint och fräscht med ljusa skåpsluckor och väggar i liknande kulör. På golvet ligger det en laminat. Här ryms även en matplats. Köksutrustningen består av kyl/frys, spis med ugn, diskmaskin och spisfläkt. Ett bra arbetsljus ges via spotlights över köksbänken.

SOVRUM 2
Detta rum passar perfekt till barnrum, arbetsrum eller hobbyrum. Väggarna går i ljus färg och på golvet ligger det en laminat.
Förvaring ges via två garderober.

BADRUM
Fräscht badrum som är helkaklat i ljusa färger och som även har skön golvvärme. Badrumsinredningen består av badkar, handfat med kommod, spegelskåp, WC och tvättmaskin. 

Förutom allt som ovan nämnts så ingår det även två förråd till lägenheten, ett i källaren och ett på vinden.

Ola Olsson Possfelt
Ola Olsson Possfelt
0709744950
ola.olsson-possfelt@agenturfast.se
Sofia Andersson
Fastighetsmäklare
0705-154520
sofia.andersson@agenturfast.se
Renoveringar:
Föreningen håller för närvarande på med en omfattande renovering av föreningens balkonger. Efter att denna renovering är klar planerar de att byta ut låssystemet i föreningen, oklart när detta arbetet kommer att påbörjas dock. Föreningen har investerat i nya tvättmaskiner på Östra midvintersgatan 14-16

TV- och internetanslutning

TV:
TV går via bredbandet.
Internet:
100 mbit, ingår i avgiften.

Tomt/uteplats

Uteplats:

Balkong som håller på att renoveras. Kommer bli något större än den ursprungliga samt inglasad.

Bilplats/Övriga byggnader

Bilplats:
Det finns 78 garage och 175 p-platser i föreningen, till dessa är det separarat kö.
Övriga byggnader:
I föreningen finns det bastu, gästlägenhet som kostar 250 kr/dag, hobbyrum, medlemslokal samt en motionslokal.

Ekonomi

Försäkring
125 kr
Hushållsel
200 kr
Sammanlagd driftkostnad
325 kr

Ekonomi, månadsavgift

  • Lägenhetsnummer 62 i HSB BRF Kortedala i Göteborg, Göteborg.
  • Pris 1 800 000 kr utgångspris.
  • Månadsavgift 3 974 kr/mån.
  • Värme, vatten, TV och internet (100 mbit)
  • Andel i föreningen är 0.31328%.
  • Andel av årsavgift är 0.31328%.
  • Bostadsrätten är pantsatt
  • Inre reparationsfond är 3 958 kr

Energideklaration

Energiprestanda
159 kWh/kvm år
Status
Energideklaration är utförd
Datum
2010-09-29
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 62
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Fast.beteckning:
Kortedala 69:1
Våningsplan:
7 av 9. Hiss finns.
Adress:
Östra midvintersgatan 16
Område:
Kortedala
Boarea:
61 kvm . Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Uteplats:

Balkong som håller på att renoveras. Kommer bli något större än den ursprungliga samt inglasad.

Byggår:
1956
Pris:
1 800 000 kr utgångspris
Månadavgift:
3 974 kr/mån.

Föreningen

Om föreningen

Brf Kortedala är en utav de första bostadsrättsföreningarna i Kortedala och startades 1956. I föreningen finns det 349 lägenheter fördelade på 10 hus, 78 garage och 175 p-platser. Lägenhetsfördelningen är 36 stycken 1 rok, 218 stycken 2 rok 86 stycken 3 rok och 9 stycken 4 rok. Föreningens fastighet är fullvärdesförsäkrad i Moderna försäkringar.

Då föreningen har brutet räkenskapsår, så tas beslut om hyreshöjningar först under våren då de har arbetat fram årets budget. De senaste avgiftsförändringarna var en höjning med 3% 2015-01-01 och 4% 2017-07-01

Föreningen håller för närvarande på med en omfattande renovering av föreningens balkonger. Efter att denna renovering är klar planerar de att byta ut låssystemet i föreningen, oklart när detta arbetet kommer att påbörjas dock.
Föreningen har investerat i nya tvättmaskiner på Östra midvintersgatan 14-16

Området

Kortedala

Kortedala är en stadsdel i östra Göteborg. Under 2000-talet har det byggts en hel del villor och bostadsrätter runt omkring i området samt i grannområden. Är man intresserad av sport och idrott är grannområdet Kviberg verkligen något att fördjupa sig. Här finns det närhet till fotbollsplaner, möjlighet till löpning, klättring och inte minst längdskidåkning i nyanlagda Prioritet Serneke Arena. I denna 45 000 m2 stora anläggning som inrymmer allt från skidåkning till fotboll och handboll är det svårt att sitta still. Förutom sport och idrott finns det även här skolor, närhet till kommunikationer, fina promenadstråk, mataffärer med mera.

Planritning
HitCounter