Välplanerad 3:a med ett av Lundens bästa lägen!

Dela denna bostad på Facebook

Välkomna att ta hissen upp till våning 3 av 4, där ni finner ni denna genomgående fräscha och välplanerade bostad om 3 rum och kök i omåttligt populära Lunden. Ni har två rymliga sovrum med fönster som vetter mot lugna Räntmästaregatan. Smakfullt, helkaklat badrum med smarta lösningar och välvald inredning och utrustning. Från det ljusa vardagrummet, med plats för större soffgrupp, har ni dessutom utgång till bostadens balkong varifrån ni har fantastiska färgskådespel på himlen om kvällarna. Bostaden har även ett välutrustat kök med gott om plats för förvaring.

Här bor ni dessutom med närhet till det mesta. Härliga grönområden runt Härlanda tjärn och Delsjön ger möjlighet till flertalet fritidsaktiviteter samt bad och friska promenader. Buss 60 går med täta avgångar precis utanför dörren och tar er direkt in till Brunnsparken på 15 minuter och knutpunkten Redbergsplatsen på 3 minuter. Caféer, restauranger och mysiga pubar samt mataffär och service, allt inom promenadavstånd!

Nobelgatan 25D  Lunden, Göteborg

Utgångspris

3 495 000 kr

Boarea

81 kvm

Avgift

5 329 kr/mån

Antal rum

3 rum och kök, varav 2 sovrum

Våning

3 av 4

Hall
Ni välkomnas av en ljus och öppen hall med plats för avhängning till höger om entrén. Här finns även plats för byrå om så önskas, som ger både avställningsyta och ytterligare förvaring. På golvet ligger praktisk klinker i mörk kulör. 


Sovrum 1
Till vänster når ni ett av bostadens två rymliga sovrum, båda med fönster mot lugna och mysiga Räntmästaregatan. Väggarna är ljusa med en lekfull fondvägg och på golvet ligger parkett. Rummet är perfekt som barnrum och ni har plats för säng och skrivbordshörna samt gott om förvaringsmöjligheter i de inbyggda garderoberna.


Sovrum 2
Bostadens andra sovrum har plats för dubbelsäng och god förvaring i inbyggda garderober. Ni har även rum för en mysig läshörna om så önskas. På golvet ligger parkett och väggarna är målade i en vacker grå nyans.


Badrum
Fräscht, helkaklat badrum (2014) med ljusa, breda kakelplattor på väggarna, mörk klinker på golvet och spotlights med dimmereffekt i taket. Utrustningen består av vägghängd WC, takdusch med glasdörrar, handfat med kommod som har slow close-funktion samt spegelskåp med inbyggda spotlights. Badrummet har även bekvämt nog tvättmaskin (Electrolux), handdukstork och golvvärme. Det finns dessutom andra smarta lösningar som underlättar i vardagen så som eluttag i både kommod, perfekt för hårtork, i spegelskåpet samt på väggen ovan tvättmaskinen.

I anslutning till badrum och sovrum finns en rymlig, inbyggd klädkammare.


Vardagsrum
Stort vardagsrum med plats för soffgrupp och läshörna. Ljusa väggar, parkett på golvet och vackra fönsterbänkar i sten. Från detta rum når ni den härliga balkongen som bjuder på magiska kvällshimlar!


Kök
Ljus köksinredning med gott om plats för förvaring. Luckor och skåp har dessutom bekväm slow close. Det finns gott om arbetsyta på köksbänken vilken går i mörk nyans som snyggt matchar det ljusa kaklet. Plats för matbord för 4-6 personer. Kyl och frys i fullhöjd från Electrolux (2012), diskmaskin från Miele (2015), varmluftsugn med induktionshäll från Electrolux (2012). Ljusa väggar och parkettgolv.

Sofia Andersson
Sofia Andersson
Fastighetsmäklare
0705-154520
sofia.andersson@agenturfast.se
Ola Olsson Possfelt
0709744950
ola.olsson-possfelt@agenturfast.se

Nästa visning

Tisdag 21 november
kl 18:00
Varmt välkomna att boka tid!
Boka visning

Bilplats/Övriga byggnader

Övriga byggnader:
Det finns cykelförråd, källarförråd, barnvagnsförråd, övernattningslägenhet, mangelrum, matt-tvättsrum och tvättstuga med torkrum.

Ekonomi

Försäkring
150 kr
Hushållsel
285 kr
Sammanlagd driftkostnad
435 kr

Ekonomi, månadsavgift

  • Lägenhetsnummer 37 i Brf Nobelgatan, Göteborg.
  • Pris 3 495 000 kr.
  • Månadsavgift 5 329 kr/mån. I avgiften ingår kabeltv, värme, vatten
  • Andel i föreningen är 3.25%.
  • Andel av årsavgift är 3.25%.
  • Bostadsrätten är pantsatt

Energideklaration

Energiprestanda
99 kWh/kvm år
Status
Energideklaration är utförd
Datum
2009-02-16
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 37
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Fast.beteckning:
Göteborg Lunden 29:1
Våningsplan:
Våningsplan 3 av 4. Hiss finns.
Adress:
Nobelgatan 25D
Område:
Lunden
Boarea:
81 kvm . Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Byggår:
1989-91
Pris:
3 495 000 kr
Månadavgift:
5 329 kr/mån. I avgiften ingår kabeltv, värme, vatten.

Anmälan till visning

Anmälan krävs. Välkommen att boka!

Föreningen

Om föreningen

Föreningen registrerades 2005 hos bolagsverket tillsammans med nuvarande stadgar. Fastigheten Lunden 29:1 med adresserna Nobelgatan 25 A-D förvärvades i mars 2006 och ägs av föreningen (ej tomträtt). Fastigheten innefattar 36 lägenheter och 3 lokaler. Samtliga lägenheter upplåts med bostadsrätt. Det finns en nyare och en äldre del som renoverats. Den nyare uppfördes 1989-1991 och den äldre delen är ursprungligen från 1947 men totalrenoverades 1989-1991.

Lägenheterna är fördelade enligt följande:
1 rok - 7 st
2 rok - 12 st
3 rok - 15 st
4-5 rok - 2 st


Gjorda renoveringar
2008 Den gemensamma innergården färdigställdes med stenlagd uteplats, utemöbler, grillplats, planteringar och buskar.

2010 renoverades tak och fasad.

2014 Under 2014 utfördes ventilationsarbeten och det har också genomförts en obligatorisk ventilationskontroll (OVK).

2015 färdigställdes miljörummet.

2016 Nya tvättmaskiner och torktumlare har installerats i samtliga tvättstugor.


Planerade underhåll
Underhåll sker löpande och föreningen följer en underhållsplan. Under 2017 är inga väsentliga utgifter för underhåll planerade. Totalrenovering av föreningens hus mellan 1989-91 då man byggde på två våningsplan, stamrenoverade badrummen med mera. Omfattande renoveringar på fasad, tak och ventilation är avklarade. Under 2018 kommer byte av hissar ske i A/B samt målning och genomgång av de fyra trappuppgångarna.


Avgifter
Årsavgifterna höjdes med 2 % fr o m 2016-01-01. Inga avgiftshöjningar under 2017. Det är möjligt att avgifterna höjs 1-1,5 % år 2018 men det är inget beslut taget om detta ännu, enligt föreningens ordförande (2017-11-10).


Parkering
Möjlighet att parkera finns alldeles utanför, längs Nobelgatan. Folkbokförd i stadsdelen kan få tillstånd för boendeparkering genom ansökan hos Göteborgs Stad. Besök gärna stadens hemsida för mer information samt för att fylla i din ansökan: www.goteborg.se.

Övriga utrymmen
I källaren finns det lägenhetsförråd och cykelförråd, barnvagnsförråd samt tvättstuga, torkrum, matt-tvätt och mangelrum. I den nya delen i föreningens finns det miljörum, bastu och föreningslokal/gästrum. Lokalen hyrs för 100 kr per dygn. Här finns det också ytterligare en tvättstuga. Det finns en övernattningslägenhet som går att hyra för 200 kr/dygn.

Information enligt årsredovisning, föreningens ordförande samt säljaren.

Området

Lunden

Lunden är ett lugnt, mysigt och mycket populärt område i östra delarna av Göteborgs centrum. Det är gångavstånd till all service kring Redbergsplatsen och Danska vägen med mysiga caféer, restauranger, affärer, post, apotek samt vårdcentral m.m. Här finns också den välkända glassbaren Lejonet & Björnen, populära Ölkompaniet, som förutom det självklara erbjuder både burgare och andra härliga rätter, samt den engelska puben Paddingtons. I anslutning finns även Nobelgrillen med sina generösa öppettider.

Utöver närheten till service och restauranger så har ni gångavstånd till fantastiska naturområden runt Härlanda Tjärn, Skatås och Delsjön. I området finns även flera förskolor och lekplatser för barnen samt såklart trevliga promenadstråk för hela familjen. Som boende i Lunden har ni även nära till grönområden så som Överåsparken samt Snikens kulle med utsikt över staden och Ullevi. Härifrån kan ni njuta av sommarens konserter på avstånd, med magiska solnedgångar som kuliss bakom arenan.

Kommunikation med buss 60 finns alltid nära och tar dig snabbt in till city. Från knutpunkten Redbergsplatsen går också flertalet spårvagnslinjer in mot stadskärnan och fler destinationer.

Planritning
HitCounter