Smart planerad etta i omåttligt populära Gamlestaden snart till salu!

Dela denna bostad på Facebook

Ni har snart möjligheten att förvärva en fräsch etta i det så populära Gamlestaden.
Lägenheten erbjuder ett vardagsrum med fin fiskbensparkett, modernt kök, fräscht badrum och en rymlig hall. Bo med närhet till affärer, motionsområden, mycket goda kommunikationer till centrala Göteborg och mycket mer!
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Marbogatan 4A  Gamlestaden, Göteborg

Boarea

34.5 kvm

Avgift

2 467 kr/mån

Antal rum

1 rum och kök

Våning

2 av 3
Ola Olsson Possfelt
Ola Olsson Possfelt
0709744950
ola.olsson-possfelt@agenturfast.se

Ekonomi, månadsavgift

  • Lägenhetsnummer 51 i HSB Brf Göteborgshus nr 7, Göteborg.
  • Månadsavgift 2 467 kr/mån.
  • Andel i föreningen är 0.44335%.
  • Andel av årsavgift är 0.44335%.
  • Bostadsrätten är pantsatt
  • Pantsättningsavgift 455 kr
  • Inre reparationsfond är 5 369 kr, kontrollerad 2018-01-11
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 51
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Fast.beteckning:
Kviberg 13:1
Våningsplan:
Våningsplan 2 av 3.
Adress:
Marbogatan 4A
Område:
Gamlestaden
Boarea:
34.5 kvm . Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum
1 rum och kök
Månadavgift:
2 467 kr/mån.

Föreningen

Om föreningen

Göteborgshus Nr. 7 bildades 1946 av Riksbyggen. På tomterna har 1946 uppförts bostadshus med 192 lägenheter med en sammanlagd lägenhetsyta av 7 908 m². Dessutom finns 13 lokaler med en sammanlagd yta av 295 m² och 92 parkeringsplatser.

Föreningens lägenheter fördelar sig enlgt nedan:
72 st 1 rum och kök; 84 st 1 rum med matvrå
12 st 2 rum och kök; 24 st 2 rum med matvrå.
Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Föreningen höjde årsavgiften 2014-07-01 med ca 3%, 2016 höjdes den med 1.5 % och 2017 höjdes avgiften med 3%. Ytterliggare avgifsförändringar är inte bestämda.

Föreningen har efter räkenskapsåret 2016 utgång avslutat avtal med Riksbyggen Ekonomisk förvaltning
Riksbyggen Teknisk förvaltning
Riksbyggen Fastighetsservice

Föreningen har ingått följande avtal
HSB Ekonomisk förvaltning
HSB Teknisk Förvaltning

Planerat/gjort underhåll är: 2016-2017 Takarbeten Markytor Byte tvättutrustning Målning Styr-reglersystem 2017-2018 Portlåssytem OVK-besiktning Markytor 2018-2022 -Reparation av balkonger

Området

Gamlestaden

Gamlestaden är en stadsdel som växer sig allt mer populär. “Gamlestaden är den äldsta delen av det vi i dag kallar Göteborg. Från att vara en stadsdel som präglats av industri och arbetarbostäder går nu Gamlestaden mot att bli en del av en grön och nära storstad. Under åren framöver kommer Gamlestaden att få en nästan helt ny framtoning.” På detta sätt beskrivs stadsdelen på Göteborgs Stads hemsida. Här får du chansen att bo i ett expansivt område och se förvandlingen på nära håll. Visst låter det spännande? Om allt går enligt nuvarande plan så kommer Gamlestaden år 2035, då de sista bostäderna är färdigbyggda, ha dubblat sitt invånarantal. I SKF:s gamla industrilokaler kommer ett nytt handelscentrum att växa fram med butiker och service vilket kommer blandas med bostäder, kontor och kultur. Även ett nytt resecentrum samt bostäder, handel, kontor m.m. vid Gamlestadstorget står under uppbyggnad. Läs gärna mer om hur Gamlestaden kommer att utvecklas på Göteborgs Stads hemsida.

I grunden karakteriseras Gamlestaden av äldre landshövdingehus byggda under början av 1910-talet fram till 60-talet. Under 60- och 70-talen var det nära att husen revs men många räddades och restaurerades. De nyare hus som byggts smälter in i den tidigare bebyggelsen då de har getts samma låghuskaraktär som landshövdingehusen. Som boende i området har du närhet till både mataffärer, restauranger och caféer samt bekvämligheter så som apotek, vårdcentral, bank, gym och bibliotek. Detta utbud kommer alltså utökas än mer under de kommande åren.

I den angränsande stadsdelen Kviberg ligger dessutom Nordens största multisportarena, Prioritet Serneke Arena, som erbjuder allt från gym, olika sporthallar till längdskidåkning året runt (!). Läs gärna mer på www.prioritetsernekearena.se. I närheten av Gamlestadstorget finns även Kristinedals träningscenter och några hållplatser bort ligger Alelyckans Sportcenter vilka erbjuder aktiviteter som gym och simning respektive olika racketsporter, innebandy, minigolf och gym.

HitCounter