Nyproducerad etta med balkong i sydvästläge och fin glimt över Stensjön.

Dela denna bostad på Facebook

Nyproducerad etta med balkong i sydvästläge och fin glimt över Stensjön. I Stensjön bor du mitt i naturen med närhet till ett rikt och avkopplande friluftsliv. Samtidigt ligger Mölndal centrum, Göteborg och storstadslivet bara ett par kilometer bort. Inflytt planerat till februari 2018.
I ett nytt bostadsområde i Stensjön som varsamt växer fram för att bli en hållbar naturstad i miniatyr ligger Brf Stensjöberget som kommer bestå av 102 bostadsrätter.
Bra kommunikationer med buss till Göteborg C och Mölndal C. Bilen tar dig till city eller Söderleden på ett par minuter. På bekvämt avstånd ligger även vackra Gunnebo Slott och fina badplatser vid Råda Säteri och Stensjön.
Ja, fördelarna är många. Välkommen att få dina förhoppningar och förväntningar uppfyllda du också!

Larssons berg  Mölndal- Stensjön, Mölndal

Utgångspris

1 550 000 kr

Boarea

32 kvm

Avgift

2 343 kr/mån

Antal rum

1 rum och kök

Våning

1 av 5

Husen är placerade i en sluttning med utsikt över Stensjöns och Mölndals storslagna skogslandskap. Grönska och vildmark kryper inpå husen och ger en rogivande miljö att blicka ut över.
Från entreplan går du en trappa ner till lägenheten.
Välkommen in.

HALLEN är rymlig och har plats för avhängning i garderob till vänster och hatthylla i ek och aluminium till höger.
Lägenheten har parkettgolv. Askania Molti, 3-stav ,mattlackat. Väggarna är målade i vit nyans NCS 0500-N

KÖKET är lika genomtänkt som det är inspirerande att laga mat i. En fin blandning av funktionell förvaring, energisnåla vitvaror och arbetsyta att breda ut sig på. Här har du också nära till jordens godaste råvaror som odlas i Gunnebo Slotts två ekologiska och KRAV-certifierade köksträdgårdar.
Köksinredning från Vedum med vita luckor, Annika, bänkskiva i laminat, Black Brazil, kromade handtag och stänkskydd i ljusgrått (Bologna 10*30). Under överskåp sitter LED spotlights.
Maskinell utrustning från Siemens. Kyl/frys, vit (KG 36EBW40), induktionshäll (EH651FEB1E), ugn, vit (HB23AB2215), micro i skåp,vit (HF15M264), diskmaskin, vit (SN45M209SK).

Från hallen når du BADRUMMET, en fröjd för både kropp och själ. Här finns plats för såväl eftertanke som för handdukar tvål, schampo, tvättmedel, sköljmedel, doftljus och allt annat som hör hemma här. Det helkaklade badrummet har en fin balans mellan funktion och design. Den kombinerade tvättmaskinen/ torktumlaren (WD15H540DN) stilfullt integrerade under den praktiska arbetsbänken.
Badrummet är utrustat med handfatskommod, Free med vita luckor, spegelskåp, WC, duschväggar i klarglas och handukstork. På vägg vitt matt kakel 15*15 med offwhite fog och på golv klinker, Marazzi Space Antracite 15*15, mellanfrå fog.

Kök, bad och hall har en takhöjd på 2,4 m.

Det stora RUMMET på 21 kvm är smart planerat med en avskiljd sovhörna med platsbyggda väggskåp med lådor, plats för både soffa, TV-hörna och matbord. Rummet har en härlig takhöjd på 2,8 m vilket skapar en luftig och rymlig känsla. och Rummet har härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti och balkongdörr och vetter mot sydväst.Här når du också lägenhetens härliga balkong på 8 kvm och glimt över Stensjön.

Jeanette Schöldsten
Jeanette Schöldsten
0707-728678
jeanette.scholdsten@agenturfast.se
Ola Olsson Possfelt
0709744950
ola.olsson-possfelt@agenturfast.se

Nästa visning

Torsdag 6 juli
kl 16:00
Boka visning

TV- och internetanslutning

TV:
Anslutning till TV/ Bredband/ telefoni via Svenska Stadsnät( öppet stadsnät) Separat avtal måste tecknas
Internet:
Anslutning till TV/ Bredband/ telefoni via Svenska Stadsnät( öppet stadsnät) Separat avtal måste tecknas

Tomt/uteplats

Uteplats:

Balkong om ca 8 m², läge sydväst.

Bilplats/Övriga byggnader

Bilplats:
105 parkeringsplatser. Går att hyra för 400 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. 10 besöksparkeringar

Ekonomi

Vatten/avlopp
100 kr
Hushållsel
200 kr
Sammanlagd driftkostnad
300 kr
Driftkostnad kommentar
Driften är uppskattad. Separat kostnad för hushållsel och försäkring tillkommer

Ekonomi, månadsavgift

  • Lägenhetsnummer 1036 (lmv 902) i Riksbyggen Brf Stensjöberget, Mölndal.
  • Pris 1 550 000 kr.
  • .
  • Månadsavgift 2 343 kr/mån.
  • Andel i föreningen är 0.006549%.
  • Andel av årsavgift är 0.006549%.
  • Bostadsrätten är inte pantsatt

Energideklaration

Ej Tillgänglig
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 1036 (lmv 902)
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Fast.beteckning:
Mölndal Issågen 1
Våningsplan:
Våningsplan 1 av 5.
Adress:
Larssons berg
Område:
Mölndal- Stensjön
Boarea:
32 kvm
Antal rum
1 rum och kök
Uteplats:

Balkong om ca 8 m², läge sydväst.

Byggår:
2017-2018
Pris:
1 550 000 kr
Månadavgift:
2 343 kr/mån.

Dokument & länkar

EKONOMISK PLAN

Anmälan till visning

Anmälan krävs. Välkommen att boka!

Föreningen

Om föreningen

Adress Larssons berg 2-12
6 punkthus i 5 våningar. 102 lägenheter 1-4 rok
Förening: Brf Stensjöberget.
Allmänt om föreningen: Brf Stensjöberget byggs av Tornstaden på uppdrag av Riksbyggen. Föreningen består av sex punkthus i fem våningar med tre normalplan, ett suterrängplan samt en takvåning, totalt 102 bostadsrätter. Husen är belägna på Stensjöberget i det natursköna området Stensjön i Mölndals kommun. Byggtid april 2016 till februari 2018.
Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av Riksbyggen.
Försäkring: Fastigheten avses bli fullvärdesförsäkrad via Folksam.

Det nya bostadsområdet i Stensjön växer varsamt fram för att bli en hållbar naturstad i miniatyr.  Målet är att minimera miljöpåverkan och samtidigt maximera boendeupplevelsen.

Det nya bostadsområdet i Stensjön växer varsamt fram för att bli en hållbar naturstad i miniatyr. Målet är att minimera miljöpåverkan och samtidigt maximera boendeupplevelsen.

Området

Mölndal- Stensjön

Stensjön är ett kuperat område där många av bostäderna en fantastisk utsikt rakt ut över sjö och skog - ett unikt läge med naturen som närmsta granne men ändå bara en kort busstur eller bilresa från centrala Göteborg.
Med fina promenadstråk längs sjöarna tar man sig gärna en långpromenad, löptur eller ett besök i närliggande Gunnebo slott. På somrarna tar man givetvis med sig picknick-korgen eller grillen ner till någon av sjöstränderna för en heldag vid vattnet. Med närhet till bra förskolor, skola och goda kommunikationer till centrum trivs barnfamiljen perfekt. I ett så här vackert och harmoniskt område kan egentligen vem som helst hitta sitt absoluta drömboende.

Kommunikation
Området trafikeras av bussar som tar dig ner till Mölndal och in till Göteborg. Väl nere i Mölndals Centrum finns både tåg, spårvagn och buss att välja på.

Natur och fritid
Här finns mycket fin natur och flertalet badsjöar. Stensjön, Rådasjön, Långvattnet och Horsikan för att nämna några. Här finns gott om strövområden, bl.a in till Delsjöområdet, samt området kring Herkulesgården. Gunnebo slott från 1700-talet och slottsparken är ett kulturreservat. Naturskyddsföreningens naturstig går både genom slottsparken och längs med Rådasjöns strand och berättar om naturfakta med 35 skyltar. Längs järnvägen (Boråsbanan) går gränsen mellan Gunnebo och Herkules friluftsområde. Områdena är sammanbundna med gångtunnlar. Inom Herkulesområdet finns flera olika motionsspår med varierande längder, det längsta 6,7 km. I trakterna finns även elljusspår, handikappspår och ridspår. Vid Herkulesgården finns tillgång till omklädningsrum, bastu och dusch. Herkules - Gunnebo är ett mycket naturskönt område som med de många stigarna och lederna är lättillgängligt för alla. Här finns också ett rikt naturliv.

Kultur och nöjen
Gunnebo är idag en levande anläggning som har öppet året runt med evenemang, butik, turistbyrå, kaffehus och krog. Gunnebos unika miljöer erbjuder varje år en mängd olika evenemang. Året runt erbjuds konserter och dramavisningar på slottet. Höjdpunkterna de senaste somrarna har varit Gunnebo sommarteater och Gunnebo Slottsspel. Året avslutas med Gunnebos populära julmarknad och 1700-talsinspirerade julbord.

Affärer och Restauranger
Vid Stensjöns strand finns restaurang och minilivs.

Skolor och Barnomsorg
I området finns flertalet skolor och dagis. Glasbergsskolan åk F-6, Lackarebäcksskolan åk F-6 , Kvarnbyskolan åk 7-9 och Rävekärrsskolan åk F-6.
Glasbergsskolan har utökad verksamhet med fritidsavdelning-Stora Fritids för elever i år 4-6.

Härlig utsikt över Stensjön
Etta med balkong
Nyproducerade Brf Stensjöberget
Fastighetskarta
HitCounter