2:a med uteplats i nybyggt område

Dela denna bostad på Facebook

Varmt välkommen till Bergums Prästgårdsslinga 18 i omtyckta Olofstorp. I augusti 2017 beräknas denna bostad vara inflyttningsklar. En modern och smakfull tvåa med härlig uteplats som ger en mysig radhuskänsla. Kök och vardagsrum i öppen planlösning, rymligt sovrum samt helkaklat badrum med tvättavdelning. I denna bostad finns även en rejäl klädkammare som löser förvaringsfrågan. Bo i en ny och fräsch bostad i ett grönt område nära centrum med restauranger, skola, närbutik med mera. Nära kommunikationer som tar dig till Göteborg city på ca 25 min. Välkommen hit för att trivas!

Bergums Prästgårdsslinga 22  Olofstorp, Göteborg

Utgångspris

1 850 000 kr

Boarea

64 kvm

Avgift

4 325 kr/mån

Antal rum

2 rum och kök, varav 1 sovrum

Våning

1 av 2

Välkommen till Bergums Prästgårdsslinga 18. Här erbjuds en genomtänkt tvåa med uteplats som ger en härlig radhuskänsla. Välkomnande HALL med mörkgrått klinkergolv som både är praktiskt och stilrent. Vidare in i lägenheten ligger en mattlackad ekparkett samt vitmålade väggar som är genomgående i hela bostaden. Plats finns för avhängning till höger samt i en garderob, en halvvägg delar av hallen från köksdelen.

Vidare in i bostaden nås köket och vardagsrummet som ligger öppet. Tidlöst kök med vita släta luckor med rostfria handtag, förvaring finns i både över- och underskåp och under väggsskåpen sitter belysning. Lådorna har fullutdrag vilket gör det enkelt att organisera och få en bra översikt. Både luckor och lådor har dämpare vilket ger tyst stängning. Grå laminatbänkskiva med underkantslimmad rostfri ho ovanför sitter kakel som stänkskydd. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, glaskeramikhäll, underbyggnadsfläkt, kyl och frys i med automatisk avfrostning samt inbyggnadsmikro och inbyggnadsugn i högskåp. Delen med kyl och frys delar av vardagsrummet och köket så att det ligger öppet men ändå lite avskilt från varandra.

VARDAGSRUMMET har stora fönsterpartier ut mot uteplatsen vilket ger ett fint naturligt ljusflöde in i bostaden. Plats finns för soffgrupp, tv-möbel och andra möbler som önskas. Fönsterpartierna har vackra och tidlösa fönsterbänkar i grå kalksten.

Härifrån nås den härliga uteplatsen med sydostligt läge. Öppet läge ut mot de gemensamma ytorna. Plats finns för utemöblerna för att kunna njuta av sköna sommardagar.

Intill vardagsrummet nås SOVRUMMET som är ca 12 kvm. Plats finns för dubbelsäng med tillhörande sängbord. I sovrummet finns förvaringsmöjligheter i garderob. Vägg i vägg finns en klädkammare som nås från hallen, inredd med hyllplan, klädstång samt städskåp. Perfekt utrymme för att få undan saker och ting som du inte vill ha framme.

Det helkaklade BADRUMMET är välplanerat och är utrustat med wc, handfatskommod, duschhörna med raka duschväggar i klarglas samt spegelskåp med belysning. I detta badrum har du också en tvättpelare med både tvättmaskin och torktumlare. På väggarna sitter ett vitt kakel och på golvet ligger ett mörkgrått klinkergolv.

Här bor du i ett nybyggt område som ramas in av natur och villor. I närområdet finns restauranger, gym, blomsterhandel, skolor, förskolor, golfbana, badplats och busshållplats.

Lisa Johansson
Lisa Johansson
0766-776844
lisa.johansson@agenturfast.se
Jeanette Schöldsten
0707-728678
jeanette.scholdsten@agenturfast.se

TV- och internetanslutning

TV:
Huset ansluts till fibernät för IP-telefoni, internet och TV via Telia. Detta kommer ingå i avgiften.

Tomt/uteplats

Uteplats:

Uteplats finns på både fram- och baksida.
Uteplatsen på baksidan ligger med österläge och uteplatsen på entrésidan vetter mot väster.

Bilplats/Övriga byggnader

Bilplats:
20 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Carport till parhusen ingår i månadsavgiften (gäller ej denna bostad).

Ekonomi

Hushållsel
350 kr
Sammanlagd driftkostnad
350 kr
Driftkostnad kommentar
I avgiften ingår inte hushållsel, bostadsrättshavaren får teckna eget abonnemang. Hushållselen beräknas till ca 350 kr/lägenhet och månad. Men detta kan variera beroende på användning och storlek.

Ekonomi, månadsavgift

  • Lägenhetsnummer 11-1001 i Brf Prästgården i Olofstorp, Göteborg.
  • Pris 1 850 000 kr Utgångspris.
  • Månadsavgift 4 325 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten. bredband, IP-telefoni, tv och förråd på gården.
  • I avgiften ingår inte hushållsel, bostadsrättshavaren får teckna eget abonnemang. Hushållselen beräknas till ca 350 kr/lägenhet och månad. Men detta kan variera beroende på användning och storlek.
  • Andel i föreningen är 3.2%.
  • Bostadsrätten är inte pantsatt
  • Pantsättningsavgift 448 kr

Energideklaration

Då byggnaderna ej är färdigproducerade finns ingen energideklaration gjord. Bostäderna är projekterade för en möjlig energiförbrukning på 55 kW/kvm/år
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 11-1001
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Våningsplan:
Bottenvåning. Våningsplan 1 av 2. Bottenvåning. Hiss finns ej.
Adress:
Bergums Prästgårdsslinga 22
Område:
Olofstorp
Boarea:
64 kvm . Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Uteplats:

Uteplats finns på både fram- och baksida.
Uteplatsen på baksidan ligger med österläge och uteplatsen på entrésidan vetter mot väster.

Byggår:
2016-2017
Pris:
1 850 000 kr Utgångspris
Månadavgift:
4 325 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, bredband, IP-telefoni, tv och förråd på gården..

Föreningen

Om föreningen

Brf Prästgården i Olofstorp (org.nr 769629-1728). Fastighetsbeteckningen är Göteborg Olofstorp 4:344 med en areal på 11 554 kvm samt boarea ca 2296 kvm. På fastigheten har 5 stycken fyrbohus i två plan uppförts innehållande totalt 20 st bostadslägenheter, 3 stycken parhus i två plan innehållande totalt 6 bostadslägenheter samt två komplementhus, sammanlagt 26 lägenheter. Inflyttning beräknas ske under sommaren 2017. Gemensamhetsanläggning, Olofstorp GA:26 förvaltas av Bergums Prästgårdsvägs Samfällighetsförening (717902-5296), samt Olofstorp GA:57 (lokalgata).

Till förmån för föreningen finns färdigställandeförsäkring och insatsgaranti tecknad via Gar-Bo. Vid slutbesiktning skall föreningen teckna fullvärdesförsäkring för fastigheten. På gården kommer det vara gräsytor, lekplats, sittmöbler, fruktträd, grillplats, cykelparkering och 20 st parkeringsplatser. Bostadsförråd, återvinningshus samt apparatrum är placerade i 10 stycken komplementbyggnader inom fastigheten.


Byggnadsprojektet genomförs enligt avtal mellan Brf Prästgården i Olofstorp och Göteborgs Egnahems AB.

Området

Olofstorp

OLOFSTORP

Fastigheten har postadress Olofstorp.

Olofstorp är det största samhället i Bergums församling och det har expanderat kraftigt på senare år. Här finns en god blandning av bostäder och allt från äldre fritidshus till nybyggda villor och gårdar. Många barnfamiljer har sökt sig till Olofstorp vilket gör att det idag finns flera förskolor samt grundskola ändå upp till högstadium. I området med dess vackra skog och natur finns många fina promenadslingor, grusvägar, vandringsleder och fina badsjöar att upptäcka. För den aktive finns även golfbana, fotbollsplaner, boulebanor, utomhusdansbana och idrottshall samt flera privata stall för den hästintresserade.

I närheten finns också Partille med flertalet affärer och köpcentrumet Allum med cirka 100 butiker varav nästan uteslutande stora kedjor. På Sävedalens affärsgata finns flera butiker. I Partille finns banker, flera restauranger och bagerier, byggvaruhus, trädgårdscenter samt flera stora matbutiker såsom ICA Maxi och Willys. I Partille finns bowlinghall och ishall samt några olika gym och träningsanläggningar.

Lerum är en kommun med ett rikt frilufts- och föreningsliv men också ett flertal centrum med butiker, restauranger och kulturliv. Pendlingsmöjligheterna till Göteborg och Alingsås är väl utbyggda, här kan man verkligen njuta av fördelarna med att bo naturnära i en storstadsregion. I mysiga Lerums centrum finns många små butiker som bokhandel, inredningsaffärer, mataffärer och en trevlig torghandel. Här finns också all annan service som kan tänkas önskas, vårdcentral, tandläkare, restauranger, systembolag och caféer. Det är bra kommunikationer med pendeltåg och busstrafik för den som arbetar på annan ort. Till Lerum vallfärdar många för det fina vattenpalatset och idrottsanläggningen den huserar i. För de yngre finns det skola hela vägen från förskola upp till och med gymnasiet. Ett härligt friluftsliv kan Lerum också erbjuda med både elljusslingor och de fina badplatserna vid Aspen och Stamsjön.

Välkommen till Bergums Prästgårdsslinga 18
Bostadshus i två plan
Välplanerad två med uteplats
Under uppförande
Trevliga hus i centrala Olofstorp
Ligger mot grönområde och bergsknall
Välkommen till Brf Prästgården i Olofstorp
Mysig blomsterhandel i centrala Olofstorp
Fina cykelvägar finns
Skola och förskola finns i närområdet
Busshållplats med pendelparkering, expressbussar mot Särö och Lerum som också, går via Göteborg city
Badplatsen vid Älsjön
HitCounter