Lägenheter med havsutsikt i Capistrano

Dela denna bostad på Facebook

Lägenheter med havsutsikt i Capistrano är ett av våra mest efterfrågade segment i alla kategorier. Det tillkommer dock allt färre ettor i Capistrano Village. Just nu finns det 2 stycken ettor för 150 000 € styck i Village (detta är den fräschare av de 2). Denna lägenhet hyrs ut mycket bra året runt.
IBI: 200 € om året.
Områdesavgift: 1700 € gemenskapsavgift (då ingår det målning av fasad vart fjärde år, samt vatten och skötsel av tre poolområden och stora grönområden).


Capistrano Village är som bekant mångas stora favorit på Solkusten. Området ligger beläget i Nerja och är känt för sina vackra omgivningar och avslappnade atmosfär (15-20 minuters promenad till såväl stranden som centrum). Det är också det kanske bästa området att investera i om du vill ha säkra inkomster direkt från uthyrning.

Lägenhet i Capistrano Village  Nerja, Utland

Utgångspris

150 000 EURO

Boarea

40 kvm

Antal rum

1 rum och kök

Våning

0 av 0

Detta är en väldigt ljus, nyrenoverad lägenhet.
Öppet kök.
Vardagsrum som leder ut till en terrass med viss havsutsikt.
Trappor leder ner till ytterligare en terrass.
1 rymligt badrum.
Parkering i närheten.
Möbler ingår
Välskötta kommunala grönytor samt mycket nära till områdes-poolerna.

Bengt Grenhage
Bengt Grenhage
073-0840039
bengt.grenhage@agenturfast.se
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Adress:
Lägenhet i Capistrano Village
Område:
Nerja
Boarea:
40 kvm
Antal rum
1 rum och kök
Pris:
150 000 EURO

Området

Nerja

Nerja på Costa del Sol i Andalusien, är en mångfaldigt hyllad stad av såväl svenska som utländska medier. I maj 2016, som är det senaste exemplet, vann staden en stor internationell omröstning och blev utnämnd till Spaniens vackraste kustby.

Många upplever att Nerja med sina vita hus och trånga gränder omges av ett sagolikt skimmer de inte riktigt kan sätta fingret på. Kanske är det de trevliga människorna, kanske de unikt vackra miljöerna, eller det nästintill perfekta klimatet. Kanske är det närheten till havet och den subtropiska grönskan, eller de rena stränderna. Vad det än beror på vill alla återvända till Nerja.

HitCounter