Ett stenkast från Eriksbergskajen och Göta Älv

Dela denna bostad på Facebook

Härlig 3:a på hela 86,9 kvm med stor inglasad balkong i sydostläge på populära Eriksbergskajen. Här erbjuds en bostad som är något utöver det vanliga. Stort vardagsrum med generösa fönsterpartier som ger utsikt över Eriksbergskajen och det glittrande vattnet. Bostaden erbjuder även ett rymligt kök, två sovrum varav ett med klädkammare samt badrum med tvättavdelning. 2000 byggdes föreningen av JM och den är känd för smakfulla materialval och påkostade tillval. I föreningen finns även gästlägenhet , tvättstuga och samlingsrum och till lägenheten hör även ett källarförråd. Här bor du nära vatten, restauranger & caféer, härliga promenadstråk, kommunikationer, vårdcentral och social service. Ja fördelarna är många. Välkommen att få dina förväntningar och förhoppningar uppfyllda du också!

Belegatan 1  Eriksberg - Västra, Göteborg

Utgångspris

5 000 000 kr

Boarea

86.9 kvm

Avgift

4 883 kr/mån

Antal rum

3 rum och kök, varav 2 sovrum

Våning

6 av 7

Här välkomnas man av en välplanerad HALL med plats för avhängning till höger och vidare in i hallen finns garderober och städskåp som ger goda förvaringsmöjligheter. Ljust tapetserade väggar och ekparkettgolv.

Hemmets hjärta, det stora VARDAGSRUMMET med fantastisk utsikt över vattnet och Eriksbergskajen har stora generösa ytor som bjuder in till gemenskap med nära och kära. Plats finns för både soffgrupp, tv-hörna, matplats och även läshörna, alla med fontutsikt över vattnet. Ljust tapetserade väggar samt ekparkettgolv.

BALKONGEN har ett underbart sydostläge som ger sol från morgon fram till sen lunch. Här kan man från njuta av glittret från vattnet och härligt båt- och folkliv. Balkongen är inglasad och har infravärme vilket ger ett extra vardagsrum året runt. Plats finns för stor matgrupp eller loungesoffa.

KÖKET är inrett med vita luckor, vitt kakel ovanför den grå arbetsbänken. Gott om förvaringsutrymmen finns i både över- och underskåp. Den maskinella utrustningen består av spis med häll, fläkt, diskmaskin, skåp med mikrovågsugn samt fullhöjds kyl och frys. (samtliga maskiner är från Siemens förutom diskmaskin och micro vilka är från Whirlpool). De stora fönsterpartiet och balkongdörren ger ett fint ljusinsläpp i köket.
Den mindre balkongen har ett nordvästläge och här kan man njuta den sista kvällsolen

Från hallen nås det största SOVRUMMET. Från detta rum har man utgång till balkongen i nordvästläge och plats finns för dubbelsäng och sängbord. Goda förvaringsutrymmen finns i en stor klädkammare. Tapetserade väggar samt ekparkettgolv.

Bostadens andra SOVRUM som idag används som gästrum/arbetsrum har plats för säng och arbetshörna. Ljust tapetserade väggar och ekparkettgolv

Det stora helkaklade BADRUMMET ger en härlig känsla av lyx. Dusch med duschdörrar av glas, handukstork, stor spegel med spotlights, handfatskommod, gott om förvaringsmöjligheter i högskåp och överskåp samt WC.  Praktisk tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Ljust grått klinkergolv och ljust kaklade väggar

Varmt välkommen att boka tid för visning!

Jeanette Schöldsten
Jeanette Schöldsten
0707-728678
jeanette.scholdsten@agenturfast.se
Lisa Johansson
0766-776844
lisa.johansson@agenturfast.se

Nästa visning

Söndag 23 september
kl 16:00
Välkommen att boka tid för visning!
Tisdag 25 september
kl 17:00
Välkommen att boka tid för visning!
Boka visning
Renoveringar:
Inglasning balkong 2012, uppfräschning kök och vitvaror kök 2014, Badrum april 2016, Diskmaskin 2018

TV- och internetanslutning

TV:
Via Com Hem
Internet:
Via Com Hem

Tomt/uteplats

Uteplats:

Balkong 1, Härligt inglasad balkong i sydost.läge med utgång från vardagsrum.
Balkong 2, med utgång från sovrum och kök har nordvästläge.

Bilplats/Övriga byggnader

Bilplats:
Garageplats. Till garageplatsen är det separat kö.
Övriga byggnader:
Det finns cykelförråd, källarförråd och samlingslokal och gästlägenhet.

Ekonomi

Hushållsel
300 kr
Sammanlagd driftkostnad
300 kr

Ekonomi, månadsavgift

  • Lägenhetsnummer 462 i Brf Trossen, Göteborg.
  • Pris 5 000 000 kr Utgångspris.
  • Månadsavgift 4 883 kr/mån. I avgiften ingår kabeltv, värme, vatten
  • Andel i föreningen är 2.7%.
  • Bostadsrätten är inte pantsatt
  • Pantsättningsavgift 455 kr

Energideklaration

Energiprestanda
89 kWh/kvm år
Energiprestanda 89 kWh/m² år.
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 462
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Våningsplan:
Våningsplan 6 av 7. Hiss finns.
Adress:
Belegatan 1
Område:
Eriksberg - Västra
Boarea:
86.9 kvm
Antal rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Uteplats:

Balkong 1, Härligt inglasad balkong i sydost.läge med utgång från vardagsrum.
Balkong 2, med utgång från sovrum och kök har nordvästläge.

Byggår:
2000
Pris:
5 000 000 kr Utgångspris
Månadavgift:
4 883 kr/mån. I avgiften ingår kabeltv, värme, vatten.

Anmälan till visning

Anmälan krävs. Välkommen att boka!

Föreningen

Om föreningen

I fastigheten Sannegården 28:27 (Brf Pollaren) finns det en styrelselokal och övernattningslägenhet Kvarnpirsgatan 6, som medlemmarna kan hyra.

Föreningens fastighet är delaktig i gemensamhetsanläggningarna Sannegården ga:2,4 och 10 tillsammans med ett 25-tal andra fastigheter i området. Eriksbergs samfällighetsförening förvaltar dessa gemensamhetsanläggningar som avser kajer, mark, och sopsuganläggning.
Föreningens fastighet deltar även i en gemensamhetsanläggning inom kvarteret tillsammans med fastigheterna Sannegården 28:27 och 28:26. Dessa förvaltas av Kvarnpirens samfällighetsförening. Gemensamhetsanläggningen avser styrelserum/övernattningslägenhet, tvättstuga, gemensam gård, garage, soprum och cykelrum.

Området

Eriksberg - Västra

Tidigare varvsarbete har bytts ut mot populära bostadshus i varierande utförande. Här finns härliga promenadstråk längs med vattnet liksom ett flertal restauranger och caféer samt diverse småbutiker. Här finns bl.a. frisörer, restauranger, blomsterbutik, godisbutiker, Hagabadets nya anläggning och hotell m.m. Bekväm shopping finns även på nära avstånd i form av Eriksbergs köpcentrum med butiker såsom Coop, Systembolaget, Lindex, Hemtex, Apoteket, Burger King, SATS etc.

Eriksberg har närhet till grönområdena Färjenäsparken, Sörhallsberget och Ramberget. Från alla platserna har man en vidsträckt utsikt över Göteborg. Det finns också ett flertal grillplatser.

Buss 45 och 99 går från hållplats Pölsebo . Där 99:an går mellan Frölunda Torg och Hjalmar Brantingsplasten samt 45:an går mellan Marklandsgatan och Bäckebol. Från Eriksberg kan man enkelt ta sig till centrum med buss från hållplatsen Sörhallstorget eller Eriksbergstorget. Därifrån går det tät trafik med stombuss 16 in till centrala Göteborg samt till Hjalmar Brantingsplatsen med buss 99, 45 och 58. Buss 58 går från Bockkranen. Från Eriksberg kan man även ta båten “Älvsnabben” som har turer till Klippan, Slottsberget, Lindholmspiren, Stenpiren och Lilla Bommen i centrum. Lindholmspiren till Stenpiren är gratis och populär för dem som cyklar in till city.

På våning 6 med härlig utsikt
Inglasad balkong...
...med utgång från vardagsrum i vinkel
Generösa glaspartier
Lägenhetens höga läge ger härlig utsikt över vattnet
Härliga eriksbergskajen
Vardagsrum med fönster i tre väderstreck
Påkostade tillval och fina hantverk
Från vardagsrummet kan man njuta av vattenutsikt genom fönsterpartiet
Ett extra vardagsrum med infravärme och skön trätrall.
Plats för stora sällskap
Från hallen nås kök, badrum och sovrum
Trivsamt kök med utgång till balkong
Balkong i nordvästläge
Sovrum med utgång till balkong och klädkammare
Arbetsrum/ sovrum
Fräscht badrum med tvättavdelning
Föreningens trevliga gård
Kommunikationer med både båt och buss
Affärer på Kolhamnstorget
Ica Sannegården
Välkommen en trappa upp till det som idag används som kontot/pysselrum
Fastighetskarta
HitCounter