Underbar tvåa med tre franska balkonger samt inglasad balkong

Dela denna bostad på Facebook

På andra våning finns nu denna välplanerade två till salu på vackra Eriksbergsplatån, ett stenkast från Eriksbergs populära promenadstråk. Bostaden har generösa sällskapsytor, ett stort vardagsrum med tre franska balkonger med glasdörrar från golv till tak samt hörnfönster vilket ger ett fint ljusflöde. Jämte vardagsrummet finns ett modernt kök samt lägenhetens inglasade balkong som man kan njuta av året om. Välplanerat sovrum med goda förvaringsutrymmen och så även det helkaklade badrummet i sober färgskala. En generös tvåa om ca 71,5 kvm med spännande vinklar och härligt ljus. Brf Eriksbergterrassen har tilldelats pris för “Bästa byggnad” i Göteborg 2010.  Föreningen erbjuder även gästlägenhet, relaxavdelning med bastu samt ett gym. Här erbjuds en lägenhet utöver det vanliga. Välkommen att få dina förväntningar och förhoppningar uppfyllda!

Maj på Malös gata 34  Eriksberg - Västra, Göteborg

Utgångspris

3 295 000 kr

Boarea

71.5 kvm

Avgift

4 232 kr/mån

Antal rum

2 rum och kök, varav 1 sovrum

Våning

2 av 4

På Maj på Malös gata 34 så finns denna genomtänkta tvåa på andra våning.
I HALLEN möts man direkt av ljuset från de franska balkongerna samt den inglasade balkongen och här får man en bra överblick av bostaden. En yteffektiv hall som inte stjäl för många kvadratmetrar. Gott om förvaring finns i den stora skjutdörrsgarderoben direkt till vänster. På golvet ligger ekparkett och väggarna är ljusa.

Från hallen stiger man in i det stora VARDAGSRUMMET. Här finns tre franska balkonger med glasdörrar från golv till tak och även hörnfönster som ger en känsla av rymd och ett fantastiskt ljusflöde. Här finns goda ytor för ett stort matsalsbord där man får plats med både stora och små sällskap. I andra delen av vardagsrummet finns utrymme för soffgrupp och andra möbler som önskas. De generösa ytorna och det genomgående ljuset från fönstren gör detta rum perfekt för sociala sammanhang.

Från vardagsrummet finns utgången till den härliga inglasade balkongen. Här finns plats för utemöblemang och växter för den som önskar. Inglasningen förlänger användningstiden vilket gör detta till ett extrarum året runt, möjlighet till skön infravärme finns. Här kan du njuta av solens strålar under morgon samt under kvällen. På golvet ligger ett sandfärgat klinkergolv.

Vid vardagsrummet finns även det stilfulla KÖKET med moderna detaljer. Vita köksluckor med rostfria handtag, arbetsbänk i massiv ek med infälld diskho och ovanför sitter ett grått kakel vilket ger ett fint helhetsintryck. Under överskåpen sitter infällda spotlights. Här finns goda förvaringsmöjligheter samt arbetsytor. Den ena köksdelen vetter mot vardagsrummet och fungerar som en väggavskiljare, den öppna centrerade delen gör det mer luftigt och skapar mer arbetsyta. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, fläktkåpa, inbyggd mikrovågsugn och varmluftsugn, integrerad diskmaskin samt en kombinerad kyl och frys (samtliga maskiner från Siemens).

Vidare in i lägenheten når man lägenhetens SOVRUM. Plats finns för dubbelsäng med tillhörande sängbord och andra möbler som önskas. Här finns en rymlig skjutdörrsgarderob som praktiskt löser förvaringsfrågan.

Bredvid sovrummet finns det kvadratsmarta BADRUMMET. Här finns wc, snyggt handfat med kommod, badrumsskåp med spegeldörrar, handdukstork samt duschavdelning med glasvägg. Här finns även en tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare (Siemens). På golvet ligger ett klinkergolv i en grå/svart nyans och på väggarna sitter ett vitt liggande kakel, tidlöst och smakfullt. Här finns infällda dimbara spotlights samt skön golvvärme.

Här bor du i ett omtyckt område och en populär förening som har både gästlägenhet och relaxavdelning. I bostaden finns vackra fönsterbrädor i sten.

Jeanette Schöldsten
Jeanette Schöldsten
0707-728678
jeanette.scholdsten@agenturfast.se
Lisa Johansson
0766-776844
lisa.johansson@agenturfast.se

TV- och internetanslutning

TV:
Kabel TV via Canal Digital. Se https://kabel.canaldigital.se/. Basutbud ingår i avgiften.
Internet:
Föreningen har avtal med Itux för öppet bredband. För tjänsteleverantörer se www.goteborg.itux.se.

Bilplats/Övriga byggnader

Bilplats:
Föreningen disponerar över 50 st garageplatser för personbil varav två platser är avsedda för handikappanpassade personbilar. 8 platser för moped eller motorcykel. Föreningen har närvarande kö till garagetplatserna. Det går ej att anvisa hur lång kötiden är. Vid medlemskap i föreningen går det att sätta upp sig i kön. Föreningen disponerar även för 13 st parkeringsplatser för personbil utomhus. Dessa parkeringsplatser administreras och hyrs ut av GUAB, tel. 031- 51 52 40. GUAB upprättar hyresavtal, utfärdar parkeringstillstånd och aviserar hyran.
Övriga byggnader:
I föreningen finns cykelförråd, barnvagnsförråd, gemensamhetslokal, relaxavdelning med bastu (kostnadsfri), gym (500kr/år) samt en gästlägenhet (250 kr/dygn). Ett källarförråd tillhör lägenheten.

Ekonomi

Försäkring
167 kr
Hushållsel
417 kr
Sammanlagd driftkostnad
584 kr
Driftkostnad kommentar
Individuell mätning och debitering av vatten och el. Sker månadsvis på avgiftsavin.

Ekonomi, månadsavgift

  • Lägenhetsnummer 205 i Riksbyggen Brf Eriksbergsterrassen, Göteborg.
  • Pris 3 295 000 kr Utgångspris.
  • Månadsavgift 4 232 kr/mån. I avgiften ingår kabeltv, värme, . kallvatten, bostadsrättstillägg och källarförråd
  • Andel i föreningen är 1.26969%.
  • Andel av årsavgift är 1.26963999%.
  • Andel kapital: 1,26969 %
  • Bostadsrätten är pantsatt
  • Pantsättningsavgift 448 kr

Energideklaration

Energiprestanda
95 kWh/kvm år
Energiprestanda 95 kWh/m² år.
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 205
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Våningsplan:
Våningsplan 2 av 4. (Enligt mäklarbilden är detta våning 1) Hiss finns.
Adress:
Maj på Malös gata 34
Område:
Eriksberg - Västra
Boarea:
71.5 kvm . Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Byggår:
2008
Pris:
3 295 000 kr Utgångspris
Månadavgift:
4 232 kr/mån. I avgiften ingår kabeltv, värme, , kallvatten, bostadsrättstillägg och källarförråd.

Föreningen

Om föreningen

Föreningen äger fastigheten Sannegården 73:1 i Göteborgs kommun där de uppfört ett flerbostadshus med 63 lägenheter. Fastigheten är uppförd 2008 genom totalentreprenad av Riksbyggen. Fastighetens adress är Maj på Malös gata 32-40.

Brf Eriksbergterrassen har tilldelats pris för bästa byggnad i Göteborg 2010. Priset kommer från Per och Alma Olssons fond.

Föreningens underhållsplan visar inte på några större underhållsarbeten de närmsta åren.

Som köpare bör man teckna en egen hemförsäkring. Föreningen har tecknat en gemensam tilläggsförsäkring för bostadsrätt för alla lägenheter. Den träder in om det skulle inträffa skador på fastigheten som kan hänföras till lägenheten och som påverkar t.ex. ytskikten i lägenheten (som är lägenhetsinnehavarens ansvar). Det är därför inte nödvändigt att varje lägenhet har ett s.k. bostadsrättstillägg i sin egen hemförsäkring.

Föreningen har en hemsida: www.eriksbergsterrassen.se

Området

Eriksberg - Västra

Tidigare varvsarbete har bytts ut mot populära bostadshus i varierande utförande. Här finns härliga promenadstråk längs med vattnet liksom ett flertal restauranger och caféer samt diverse småbutiker. Här finns bl.a. frisörer, restauranger, blomsterbutik, godisbutiker, Hagabadets nya anläggning och hotell m.m. Bekväm shopping finns även på nära avstånd i form av Eriksbergs köpcentrum med butiker såsom Coop, Systembolaget, Lindex, Hemtex, Apoteket, Burger King, SATS etc.

Eriksberg har närhet till grönområdena Färjenäsparken, Sörhallsberget och Ramberget. Från alla platserna har man en vidsträckt utsikt över Göteborg. Det finns också ett flertal grillplatser.

Buss 45 och 99 går från hållplats Pölsebo ca 100 m från lägenheten. Där 99:an går mellan Frölunda Torg och Hjalmar Brantingsplasten samt 45:an går mellan Marklandsgatan och Bäckebol. Från Eriksberg kan man enkelt ta sig till centrum med buss från hållplatsen Sörhallstorget eller Eriksbergstorget. Därifrån går det tät trafik med stombuss 16 in till centrala Göteborg samt till Hjalmar Brantingsplatsen med buss 99, 45 och 58. Buss 58 går från Bockkranen. Från Eriksberg kan man även ta båten “Älvsnabben” som har turer till Klippan, Slottsberget, Lindholmspiren, Stenpiren och Lilla Bommen i centrum. Lindholmspiren till Stenpiren är gratis och populär för dem som cyklar in till city.

Välkommen till Maj på Malös gata 34
En modern tvåa med tre franska balkonger som ger ett fantastiskt ljusinsläpp
Plats finns för loungemöbler
Smakfullt och tidlöst kök
Välkommen till Brf Eriksbergsterassen och Maj på Malös gata 34!
Bo i ett omtyckt område med närhet till den populära Eriksbergskajen
De fyra vindarnas torg
Lekplatsen och bockkranen finns i närområdet
Populära Färjenäsparken
Taubeskolan ligger bara några minuter bort
HitCounter